Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem, pisałem program i chciałem wysłać mojemu koledze cały projekt i mam tylko plik exe i mam pytanie czy jest jakiś program do łamania exe w delphi

szukałem na googlach i nic nie znalazłem

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

lol... jest takie cos jak disassembler, ale to Ci nic nie da, bo nie sadze zebys znal asm

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

a macie jeszcze jakieś sposoby

Opublikowano

nawet na mpc jest temat z kursami KLIK

Opublikowano

hmm a może byście mi podrzucili jakiś program do tego bo tak widzę w necie że ten assembler to język programowania

Opublikowano

dzięki, jednak na użytkownika VIP można liczyć :)

Opublikowano

Kilo: po diassembleracji możesz zamienić to jakims konwerterem na delphi, tak samo mozesz z c++ na delphi, ale NIGDY nie daje Ci to 100% sprawnego kodu, zawsze znaczna część jest do poprawienia.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

dobre jaja :) koles mial... a tera ma exe . a source wjebalo buahahaha :) szkoda gadac chcesz rozjebac czyjas prace i niewiesz jak za to sie zabrac .. eh :) ... no nic tyle co mialem do powiedzania :)

Opublikowano

no nie mam co robić tylko rozjebać kogoś pracę, tylko że jak byś miał projektów z 1 giga to co byś zostawiał całe projekty, ja nie, zostawiam same exe

Opublikowano
dobre jaja smile.gif koles mial... a tera ma exe . a source wjebalo buahahaha smile.gif szkoda gadac chcesz rozjebac czyjas prace i niewiesz jak za to sie zabrac .. eh smile.gif ... no nic tyle co mialem do powiedzania smile.gif

odezwał się mądry nie zobaczył programu i nie przeczytał postów.I gada głupoty program nie daje 100% odzyskanych danych i9 tylko w delphi i C++ builder myślisz że isrobota rozwalisz na części pierwsze pozmieniasz i masz bota ??

Opublikowano
no nie mam co robić tylko rozjebać kogoś pracę, tylko że jak byś miał projektów z 1 giga to co byś zostawiał całe projekty, ja nie, zostawiam same exe

Lol...

A wiec:

1) nie mozliwe zebys miał 1gb kodów.

2) 1gb patrzec na skale dyskowa to naprawde mało

3) usuwac sourcy swoich progsow to tak jakby wywalic do kosza swoj zeszyt z notatkami z ktorych sie potem korzysta

Wiec sorry ale po tej wypowiedzi jestem skłonny przychylić sie do tego co napisał Dekielek

Opublikowano

nie chodzi mi że mam jeden projekt 1 giga tylko mam tego wszystkiego 1 gb

Opublikowano

elegancko :)

co jak co ale jak ktos pisze cos w jezykach to ma jakies pojecie o zabespieczeniach itp . wiec niezadaje takich pytan na forum .... a juz tymbardziej na takim jak te :)

jak chcesz zrobic reverse jak nawet niemasz zielonego pojecia na ten temat :)

jesli juz chcesz odzyskac czesc kodu .. mozna odzyskac prawie cala forme ..

znajac swoj kod mozna przepisac go .. jednak bez znajomosci ASM bedzie mijalo sie to z celem .

nieuzyskasz kodu w stylu dupa:='a'; itp .. tylko czystego ASM :)

• Dodaj nową pozycję...