Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manipulacja ludzką psychiką...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem składając podanie na pewnym forum internetowym jak łatwo można manipulować ludźmi i ich psychiką,

napisałem długie podanie pełne moich zasług i umiejętności, to zaczęli krytykować że się wywyższam i napisałem opowiadanie, a nie podanie.

Więc napisałem krótkie zwięzłe podanie i na temat, to zaczęli krytykować że za krótko, i nie spełniam wymagań.

Wkurzyłem się więc i napisałem do dupy podanie, będące zbiorem wszystkich złych rzeczy na mój temat, było od cholery przekleństw,

i ludzie są na tak.

Pisząc te podanie i wielokrotnie je edytując doszedłem do wniosku i teraz już wiem jak są wybierane ekipy na serwerach,

bo użytkownicy szukają ludzi którymi łatwo mogliby manipulować słowami "daj mu bana", "odbanuj mnie" lub innymi spostrzeżeniami,

z których wyciągaliby korzyści. Jeżeli widzą że jest się człowiekiem ogarniętym i wie się o co chodzi to automatycznie odrzucają i wskazują cię na niepowodzenie.

Bo przecież kumaty człowiek dzierżący wysoką posadę będzie podejmował własne i nieodwołane decyzje uzasadniające zachowania niektórych graczy,

i próbując go przekonać do odbanowania, czy innych rzeczy z który wyciągnęlibyśmy korzyści tak naprawdę sami ucierpimy.

Nie zawsze jest tak że do ekipy dostają się osoby niedoświadczone, bo są serwery zawierające bardzo profesjonalny team.

Drugą sprawą dzięki, której zauważyłem że można manipulować ludzką psychiką, stawiając na kimś kreskę jest opiniowanie mojego podania,

gdy było długie pełne zasług i osiągnięć wystarczyło że ktoś napisał że jest na nie, bo napisałem opowiadanie, w tym samym czasie,

dziesiątki osób jakoś było na nie z tego samego powodu.

Trochę mnie to martwi, dlatego napisałem ten temat by o tym uświadomić.

Jeżeli znacie podobne przykłady proszę wypowiadajcie się.

Opublikowano

Błyskotliwe w chuj. Po prostu trafiłeś na forum pełne idiotów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ale cóż nie którzy ludzie to marionetki , bo ich idol będzie im kazał to zrobić to zrobią . Wystarczy uwielbienie i zaufanie i już stajemy się marionetkami ...

Cześć.

Opublikowano

ja też lubię wami manipulować, nie wszystkimi rzecz jasna. poczytaj o socjotechnice

Opublikowano

pamiętaj, że to tylko użyytkownicy byli wtedy na takm co nie oznacza, że admini i mnoderatorzy, którzy wg mnie nie powinni nawet czytać podań z przekleństwami. Na szczęście na mpcforum jest normalnie. Nie wiem na jakie ty forum trafiłeś z takim ludźmi... :unsure:

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Polecam obejrzeć wszystkie tego typu filmy, mogą się przydać jeżeli chodzi o manipulowanie cudzym umysłem :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...