Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golden Craft [SURVIVAL][Gildie][Wojny Gildi] - Zapraszamy !

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodana została płatna ranga UltraVip, informacje znajdziecie na naszym forum!

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodano nowe pluginy! Zapraszam!

Opublikowano

niestety ;/ ja zostalem ukarany a gracze nie zostaja za rzucanie miksami na spawnie... osoba która nadsłała osobę na mnie to tez jest bezkarna admin nic niestety nie interweniuje ja stałem w miejscu na spawnie i ktoś miksami rzuca i? ta osoba dostanie bana na godzine? a eq ? pójdzie sie jebać

YAY

Opublikowano

niestety ;/ ja zostalem ukarany a gracze nie zostaja za rzucanie miksami na spawnie... osoba która nadsłała osobę na mnie to tez jest bezkarna admin nic niestety nie interweniuje ja stałem w miejscu na spawnie i ktoś miksami rzuca i? ta osoba dostanie bana na godzine? a eq ? pójdzie sie jebać

Muszę Cie zmartwić ale osoby które rzucają butelkami na spawnie zostają zbanowani permamentnie, po za tym jak takie coś maiło miejsce, to piszesz o tym na forum, mnie akurat nie było na serwerze wtedy, na serwerze trudno się rozmawia o problemach ponieważ cały czas ktoś pisze na czacie i o coś mnie pyta tak więc nie rozerwę się, więc zamiast od razu rezygnować i się bulwersować po prostu należy wszystko wyjaśnic w odpowiednim dziale na forum, a sprawa na pewno zostanie rozwiązana i wszyscy winni zostaną ukarani.

Opublikowano

nie było cie? wiele osób pisało za mną ze on itp... jak tez grałeś więc pisania na forum nie widze powodu ... bo bedzie tak samo zapewniam

YAY

Opublikowano

nie było cie? wiele osób pisało za mną ze on itp... jak tez grałeś więc pisania na forum nie widze powodu ... bo bedzie tak samo zapewniam

Jak nie ma sensu, nie było mnie więc nie wiem o co chodzi, kto co zrobił, tak więc jak byś wszystko wyjaśnił na forum to by się wyjaśniło.

Opublikowano

HAHA? reklama servów? nie reklamowałem serwów wgl ... raz napisałem coś o skall i potem napisałem że nie polecam serva... - lagi bugi- i za coś takie coś ban na ip? * napisałeś reklama serwerów ? serwerów? raz tylko tym servie napisałem i już ban na ip? ty wiesz wgl za co masz banować?

YAY

Opublikowano

Ochłoń, napisz zdanie jak człowiek.

Napisałeś że na Golden Craft już nie grasz i idziesz na Skall Craft tylko czekasz na Tus'a.

Któryś z graczy pytał się o IP Skall Crafta, jako iż miałeś SuperVipa napisałeś mu PW z IP (mam w logach).

Ban jak najbardziej słuszny, nie widzę powodu do odbanowania Cię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...