Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Witam mam problem od dzisiaj z PBDO bot w wrotach.

Daniel1991to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wskoczyłem do alfy i bot robił alieny.Bot latał przez 5 min i nagle an error occured. [ERRORCODE: P88]

.I tak kilka razy 2 razy już padł na dewo przez to nie wiem co sie dzieje wyłancza mnie z gry i nie moge się zalogować z minute.Potem padam i widze konto na bazie i strate życia .Co może być powodem tego i jak zlokwidować P88 , jeśli ktokolwiek wie co to jest.

Opublikowano

Jak grasz na trailu to wyżuca z wrót,mnie na ostatnim życiu na protegitach wyłączyło.

Jak grasz na trailu to wyżuca z wrót,mnie na ostatnim życiu na protegitach wyłączyło.

no a co co to ten trail bo nie wiem .

Opublikowano

szlak trail, route, track, way, strip, band
ślad trace, track, trail, sign, vestige, print
smuga streak, trail, stripe, strip, contrail
trop trail, clue, track, scent, trace, spoor
struga plane, stream, trail, spurt, jointer
szlaczek border, band, trail, route, track, way
bruzda po kołach trail
ogon wlokący się za czymś trail

Tak według google translate wychodzi.

Ale koledze pewnie chodziło o triala;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

trial czyli cos probnego np licencja nie na zawsze tylko na troche w tym przypadku na godz

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Mam wykupiony od kamieniarza PBDO bot na zawsze za 120 złotych.Dziwie się ,ze mam takie coś .Wiecie jak temu zapobiegać?- mam ostatnie życie w alfie a w becie jakby tak mi sie zatrzymał 3 razy na dewo to bym szybko stracił wrota.

Opublikowano

No.. To widać jak się opłaca kupować PBDO... Wielka szkoda bo chciałem kupić ale nie mogę go odpalić nawet na trialu. Mam ten sam błąd.

Opublikowano

Ale dziwne bo bot mi lata na boksy na dobe mam 36 000 urki i co 2 dzien alfa i zlożona i inne wrota a jak przychodzi dać task by robił wrota to wskakuje , robi mi spokojnie do sajmonów fale a na dewo 2 raz pada przez jakiś ERROR P;88

Opublikowano

spokojnie przyjdzie kolejna aktualizacja to poprawia wszystkie bledy zawsze tak jest :)

spokojnie przyjdzie kolejna aktualizacja to poprawia wszystkie bledy zawsze tak jest :)

Udało się nie mam już problemu.Odinstalowałem frameworka , bota też.Zainstalowałem na nowo i śmiga aż miło.Nie tylko we wrotach ale i na boksach.Dzięki wielkie za udzielone odpowiedzi.

MODERATORA PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...