Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Klan MPCForum

Gość H8ER

KLAN MPC  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry pomys??

• Tak
    • Nie (napisz w temacie dlaczego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, po zobaczeniu tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/677535-inne-userzy-mpc-forum-grajcy-w-cs-a/

wpadłem na pomysł założenia klanu MPCforum, oczywiście nazwa by była inna po naradzie "drużyny".

Brane by były osoby oczywiście ze steamem.

Co wy na to?

Serwer mpcforum nie wypalił, może klan nie okaże się klapą?

Opublikowano

A róbcie, ja mogę was przypilnować, ale nie będę z wami grał, nie mam czasu i nerwów =)

Myślę, że to wypali. Powodzenia!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Również myślę, że to bardzo dobry pomysł.

Jakby co, jestem chętny.

dobra, jeszcze poczekamy, niech inni się wypowiedzą, zrobię osobny temat do zapisów : )

Opublikowano

Ok, ja nie mam nic przeciwko, tylko jak coś nie wypali to nie biorę za to odpowiedzialności. Ale jeżeli by wypaliło, to mógłbym z kimś być modem albo pomocnikiem klanu. A jeszcze tak Sb myślę, że inni gracze z platformy Steam, mogą brać nas za "cziterów". Nwm jak to wyjdzie...

Pozdrawiam, FaiL

Opublikowano

Ok, ja nie mam nic przeciwko, tylko jak coś nie wypali to nie biorę za to odpowiedzialności. Ale jeżeli by wypaliło, to mógłbym z kimś być modem albo pomocnikiem klanu. A jeszcze tak Sb myślę, że inni gracze z platformy Steam, mogą brać nas za "cziterów". Nwm jak to wyjdzie...

Pozdrawiam, FaiL

Raczej grając jakieś klanówki, ligi nie będziecie brani za cziterów.

Wszędzie jakieś anty-cheat + obowiązkowe dema.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie no wiem, ale napewno będą jacyś inteligenci którzy będą gadać, że mamy haxy. Ja nie gram na haxach na Steamie. Mogę tylko testować ale nigdy nie grać jakoś dłużej. Dajmy przykład, jest gość w naszym klanie i bardzo dobry, i będą mówić, że hakuje. Zawsze może się takie coś przytrafić.

Opublikowano

Nie no wiem, ale napewno będą jacyś inteligenci którzy będą gadać, że mamy haxy. Ja nie gram na haxach na Steamie. Mogę tylko testować ale nigdy nie grać jakoś dłużej. Dajmy przykład, jest gość w naszym klanie i bardzo dobry, i będą mówić, że hakuje. Zawsze może się takie coś przytrafić.

Czytaj temat tylko dla steam.

Pozdrawiam, FaiL

Są dzieci "puaczki" co dla nich 1 bania to osiągnięcie roku.

@top

Jestem za, ale z kim chcecie konkurować ?

Opublikowano

Jestem za. Jak chcecie mozecie mnie przyjac i przetestowac moje umiejetnosci

a co do nexores2

Nic latwiejszego napoczatku mirek do wyszukiwania eslow a potem konkursy na prywatnych serverach cs

Opublikowano

Zapraszam do zapisów :

http://www.mpcforum.pl/topic/682003-zapisy-klan-mpcforumpl-cs-16/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...