Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proźba]Instalacja modów

@tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie patrzyłem po forum i jest kilkanaście tematów z modami ale część ludzi nie potrafi ich zainstalować.Wiec taka moja prośba żeby jakiś user zrobił poradnik i admin go podpioł.

Opublikowano

Ale modów nie da się nie umieć zainstalować.

Wszystko wypakowane wrzuca się do res mods -> 0.7.4. Nigdzie nie trzeba czegoś zmieniać , edytować itd. Nie rozumiem poco ten temat , w poprzednim ci wyjaśniłem co i jak.

Opublikowano

Nie chodzi mi o coś w rodzaju jak wypakować i gdzie i ludzie by tam zgłaszali błędy dotyczące modyfikacji.

Opublikowano

błędy ? nie ma błędów modyfikacji ... ;P chyba że masz starą wersje np. 0.7.3 to mod może nie działać ale nikt głupi nie jest żeby instalować starsze modyfikacje

Opublikowano

Poza tym błędy modów to piszemy do autorów, bo my ni chuja zdziałamy, nikt nie będzie specjalnie dla ciebie edytował moda. A jak masz jakiś problem, no to pisz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...