Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]UniBluMT2

guru1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-483660-0-68052800-1343113846.png

Elo. Chciałbym wam zapowiedzieć nowy serwer który jest jeszcze w budowie lecz już niedługo skończą się prace i zaczną testy :)

Może trochę o serwerze: Wiec tak nie wiem ilu z was grało na serwerze PompaMT2 ? Powiem tyle że serwer UniBluMT2 ma myć zbliżony do niego jak i do Balmory lecz bedzie napewno lżejszy exp :)

To nie jest jeszcze oficjalna zapowiedź.

Uniblu to coś wiecej niż metin. Jest to sieć serwerów Cs-a, SAMP oraz prywatny sewer TeamSpeak 3 na którym znajduje sie miejsce dla 500-set osób :)

Najważniejsze adresy:

Team Speak 3: ts-4fun.pl

Forum Uniblu xxxx (jeszcze w budowie ^^ )

Cs Uniublu : 94.23.94.149:27031

Samp Uniblu (0.3a) : 93.105.152.205:7777

Raty serwera : Hard/medium za czym bardziej jesteście :)

Serwer z podobieństwa podobny do Balmory lecz bardziej podobny do PompaMT2 czyli hard :)

PS: Bede mieć ss-y i inne szczegóły zrobie dokładną zapowiedz serwa :)

Data startu: Gdzieś w Sierpniu około 5-20 (Dokładniej wam nie podam bo sam nie wiem )

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

Otóż skromnie lecz przeczytaj to jest przed wczesna zapowiedz jak będę mieć ss-y z serwera to zrobie nową lepsza zapowiedz :) to tylko tak żeby już zapowiedzieć nie to jak te nowe serwery startują i odrazu padają UniBluMT2 to serwer ze zabezpieczeniami najwyższej klasy wiec jeszcze nie podałem pełnej daty startu trzeba się przygotować na wszystko :)

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Opublikowano

post-483660-0-68052800-1343113846.png

Raty serwera : Hard/medium za czym bardziej jesteście :)

Serwer z podobieństwa podobny do Balmory lecz bardziej podobny do PompaMT2 czyli hard :)

Za medium, ku instrukcje z metków (najlepiej już od 5 lvl metka),po 4-5, zwoje i rady z metków po 5 w paczkach, tam samo kamienie z metków od 5 lvl +

Eksp przyzwoity- na pewno nie nużący...

Opublikowano

Śledzcie forum to bedziecie znać napewno dokładny czas startu :)

Opublikowano

Gamus mówiłem wcześniej że serwer dobiero jest w budowie jak ja ci mam ss-y dodać?? i date startu :)

Opublikowano

To taki żarcik? Jak osoba mająca 14 lat, może ogarnąć dobrze server?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...