Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Strach i zbroja na szamance

maxi53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można czasem zrobić czegoś takiego na modzie?

Widziałem takie coś na kilku, nie dopracowanych serwerach, które padały po kilku dniach.

Opublikowano

Jakiś sura wp stał w tym samym miejscu i zalogował się na serwer .. ot cała filozofia, a nie żadne bugi

Opublikowano

Jakiś sura wp stał w tym samym miejscu i zalogował się na serwer .. ot cała filozofia, a nie żadne bugi

Aaa, Twoje filozofie sobie w dupę wsadź, zapraszam do patrzenia w lewy górny róg.

Opublikowano

Aaa, Twoje filozofie sobie w dupę wsadź, zapraszam do patrzenia w lewy górny róg.

Wyrażaj się chamie, to że tego nie zauważyłem to nie znaczy żebyś od razu najeżdżał , gimbusie ; > i zwracam honor bo nie zauważyłem.

Opublikowano

Wyrażaj się chamie, to że tego nie zauważyłem to nie znaczy żebyś od razu najeżdżał , gimbusie ; > i zwracam honor bo nie zauważyłem.

Chamem staje się gdy widzę komentarze, które są pisane "na pewniaka", a są daleko od prawdy, jest takie dosyć popularne przysłowie: "Zanim coś napiszesz, pomyśl dwa razy", pewnie znasz.

Opublikowano

Można to wykombinować na dwa sposoby, mianowicie:

1. Dodać warunek w affect który da na start następujący bonus w tym przypadku strach.

2. Oszukać system gry, kilka pominięć i zmian w kliencie(nie wiem czy zadziała, raczej nie).

3. Po prostu stać w tym samym miejscu w którym sura z włączonym skillem zaloguje się ( po zalogowaniu jest 5 sekund trwania tzw. niewidzialności ( affecty widać )).

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Albo po prostu hack..Kiedyś na forum był taki co można było mieć na szamanie wszystkie skille duch zbroja aura itp.Jestem pewny że taki hack istnieje bo sam z niego korzystałem na jakimś chińczyku.

Opublikowano

W tym samym miejscu logował się Sura WP i miał stracha włączonego no i tak widać.

Żaden Bug.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Tak tak to bug mialem tak na anxo loguje sie ninja i patrze silne chyba P bo duzo defa miałem i patrz na lewy MPCy rog strach :)

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...