Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Bany za bota

romex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga ! na serwio polska 1 czesto teraz banuja za boxybota . Moj kumpel dostal 2 dni temu bana ,2 z klanu w wzeszlym tyg we wtorek chyba a ja dzisiaj .. na czcie duzo o tym pisza ze same bany leca wiec narazie lepiej przystopujcie :/ ..

Nagroda za bana :

- minus 20% pd

- minus 10% powazki

- minus 100% energi do galaxy

- zablokowane konto na 24 godz.

- mozliwosc zbierania tylko 1 boxa na 3O sekund przez tydzien :/

ps. wie ktos co sie dostaje za drugiego warna ?

Uczeń
Opublikowano

Gadanie jak mają złapać to złapią. Ja tam czasu nie bd marnować :D

P.S

Dziś o 8 rano na oficjalnym było info o banach.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Dzisiaj zostało permanentnie zablokowane

1589

kont nieuczciwych graczy a kolejne

6.000 kont zmieni """"" niebawem""""" swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

juz nas maja ;d

Opublikowano

Hmm dziwne ja dostalem perma znowu mimo ze konto ma 50 dni co ciekawsze dostalem siedzac w zecie i dalej gram ale juz nie moge zalogowac sie do panelu

Koniec zete = bye bye polskie serwery :P

61694148.png

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Dzisiaj zostało permanentnie zablokowane

6.000

kont nieuczciwych graczy a kolejne

1.589 kont zmieni niebawem swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

"Mamy Cię!"

Wasza ekipa DarkOrbit

Brawo 6 tys kont na

75.398.546

:D

sygnacu.jpg

Opublikowano

no co ty poleciały bany za bota? Nie spodziewałbym się że za boxybota można dostać bana.

A tak na poważnie nie żal sie na forum że dostałeś bana każdy wie że jest takie ryzyko i każdy robi to na swoją odpowiedzialność ;]

Ja już boce 6,5 miecha na kbocie i tylko podwajacz i rabatówke kupuje i jest si żadnego bana ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

no co ty poleciały bany za bota? Nie spodziewałbym się że za boxybota można dostać bana.

A tak na poważnie nie żal sie na forum że dostałeś bana każdy wie że jest takie ryzyko i każdy robi to na swoją odpowiedzialność ;]

Ja już boce 6,5 miecha na kbocie i tylko podwajacz i rabatówke kupuje i jest si żadnego bana ;]

Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że jak ktoś boci normalnie ale kupuje pakiety / wysyła sms'y to go nie banują :D

Opublikowano

@UP za przeproszeniem gówno prawda na konto na gb2 wydałem około 400zł na podwajacze ,rabatówki i raz na premke na 6 miechów , dostałem bana .

Teraz gram na us3 co 2 miechy kupie bankowo podwajacz no i może rabatówke i bana nie mam , a boce juz 6,5 miech bez przerwy ;]

Opublikowano

tak na servie Skandynawia 2 też są bany jedynym serverem na którym nie dostawałeś bana była garena(stare dobre czasy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...