Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq Mental 75 lvl Metiny Morderstwa Metin2.PL

Hezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem sobie wczoraj od kolegi postać wojownika mentala 75 poziom i mam pytanie " DO TYCH CO SIĘ ZNAJĄ NA METKACH MORDU "

Jakie musze mieć miniumum eq żeby dawać sobie rade na lajcie z tymi metkami ale mogę uciekać przed mobkami bez eq mam 7 k hp biologa skończonego i te inne duperele posiadam silne ciało na poziomie m10 jakie muszę mieć eq żeby dawać rade na lajcie mówię odnośnie " DO TYCH CO SIĘ ZNAJĄ NA METKACH MORDU " dobrze by było żeby nie wypowiadali się ludzie którzy nie są pewni co piszą odrazu mówię że nie mam kasy na postaci prosił bym was żebyście powiedzieli mi jakie musze mieć eq ile hp itp ( pomijam że yang mogę kupić z allegro)

ZA DOBRĄ POMOC DAJE LUBIĘ TO :)

JAK NAPISAŁEM W ZŁYM DZIALE PROSZĘ O PRZENIESIENIE NIEUWAŻENIE ŻE TO SPAM :) I PROSZĘ ŻEBYŚCIE NIE ZAMYKALI TEGO TEMATU BO MI NA TYM BARDZO ZALEŻY

Opublikowano

A w dt bijesz? Czy na ognistej? :)

Około 14-16k HP. Około 750+ defa z silnym. Rib 35śr+, +9, kd do expa jak da radę. Może być też parta czy cuś innego +9 z bonami oczywiście tak jak Speader ma. Itemy na omdlenie mentalowi się przydadzą bo mentalem trochę do dupy metiny mordu się tłucze. Trochę na krytyka, możesz sobie bufka zrobić 2xM1+.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Po pierwsze - BUFF TO PODSTAWA !!!

Bez tego mentalem będziesz godzinę bił.

EQ:

- parta/żal/truta śr 30+ +6 -> wyżej

- stal 1,5k hp kd defa, uchylki

- tarcza 15blok

- hełm na 60lvl z blokiem +6

- skórzane buty na 29lvl +6 wyżej 1,5k hp

- naszyjnik 1,5k hp 10 strzały.

- ebo+9 10 strzały

- bransa z łez +6 1,5k hp

To są minimalne bony. Z tym eq poradzisz sobie w 100%.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...