Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie dostać bana?

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Ostatnio zarabiam sobie na eq łowiąc innymi kontami na FishBotach ( każde inny e-mail ). Ale już dostałem 2 razy bana ( 3 tygodnie ) na shopa za to że jestem powiązany z moim FishBotem który dostał bana.

Jak oni to sprawdzają że ja z tym powiązany i jak temu zapobiec ?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Po pierwsze jak botujesz na FB to nie przekladaj na handlu tylko wywalaj na ziemie i zbieraj. Bo oni dostają logi :)

Po drugie jak nie chcesz bana to musisz czuwać, albo puszczaj w najbardziej zaludnione miejsca.

Opublikowano

Gdzie puszczać najlepiej bota, wiele razy puszczam to zabije jakieś przeklętce co chodzą z tigrisem, berą czy lykosem? Gdzie w jinno jest bezpieczne miejsce?:D

Opublikowano

Przekładaj małże wywalając je a nie przez handel.

Ban za powiązanie z fb na 3 tygodnie? Jakiś żart? Ja dostałem perma xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Gdzie puszczać najlepiej bota, wiele razy puszczam to zabije jakieś przeklętce co chodzą z tigrisem, berą czy lykosem? Gdzie w jinno jest bezpieczne miejsce? :D

Najlepsze miejsce to ta wysepka co jest po prawo w M1. Żeby uniknac bana, zablokuj sobie szept, i ustaw w M2Bobie opcje, by cie logowało gdy GM sie pojawi.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Najlepszym miejscem będzie wyspa w m1. Małże itd. przekładaj wyrzucając je na ziemie. A ban tylko na 3 tyg za FB? :O

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest tak jak wiekszość już napisali wyrzucaj i zbieraj ale nie od razu tylko chwile odczekaj :) .

Opublikowano

Najlepszym miejscem będzie wyspa w m1. Małże itd. przekładaj wyrzucając je na ziemie. A ban tylko na 3 tyg za FB? :O

Gdybyś umiał czytać z zrozumieniem a nie tylko spamić to ja nie dostałem bana za FB tylko za tylko za powiązanie z nimi i na shopa!

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...