Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobra komedia a'la american pie czy projekt x.

keracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, macie jakiś film 2000-2011/12 zajebistą komedie ala American Pie czy Projekt X?

odpada; kac, i wszystkie polskie filmy bo chyba wsz. oglądałem :D

keracz-sygna.png

Opublikowano

Też ostatnio takich szukałem, zobacz Eurotrip, How High, Not Another Teen Movie, Wiecznego Studenta, ewentualnie Dziewczynę z sąsiedztwa, Lody na patyku, jak nie przeszkadza Ci, że niemiecki(dla mnie przeszkoda nie do przejścia) to Mrówki w gaciach, Roadtrip jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę ;)

fs_overall.png

Opublikowano

Sory, pośpieszyłem się z tym. :) Gdyż, dodawałem post na szybkości i kliknąłem po błedzie nie w ten menaczek co trzeba :). A co do filmu to może przyznasz że jest dobry ?:) No chyba, że nie oglądałes?:x

Opublikowano

No panowie dobrze jest.

Hrabi wać wielki panie, wiem ,że jesteś na wyższym levelu ale akurat w czas wakacji kręcą mnie filmy typu Zjazd Absolwentów.

Moge być gimbazą bo lepsze to niż ponury zadufany w sobie gość.

keracz-sygna.png

Opublikowano

A, przypomniało mi się jeszcze Sex is zero - taka koreańska wersja American Pie, całkiem fajna. Dla mnie te kucyki Hrabii są bardziej gimbazjalne i do tego pedalskie niż te filmy.

fs_overall.png

Opublikowano

A, przypomniało mi się jeszcze Sex is zero - taka koreańska wersja American Pie, całkiem fajna. Dla mnie te kucyki Hrabii są bardziej gimbazjalne i do tego pedalskie niż te filmy.

Hrabia homo, niewiadomo . POLECAM

Opublikowano

Sexpedycja, Wyjątkowe urodziny. Filmy na Twoim poziomie.

Osobiscie polecam:

Niesamowity Spider-Man

Battleship

Faceci w czerni 1 i 3 (2 to badziewie)

Opublikowano

Kiepskie gusta masz. American Pie, czy Project X dobrą komedią? HAHAHAHAHAHAHA

Popieram, chcesz komedie to masz:

-Nietykalni

-Zgon na pogrzebie (Wersja Francuska)

I tyle na początek. Ciekawe, czy wybierzesz lepsze filmy czy szmirę robioną pod tępą widownię :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Projekt X jest zajebisty ale nie zaliczyłbym go do komedii lecz do melanżów hahahaha

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Same słabe , oprócz Zgon na pogrzebie

Masz tu najlepsze komedie jakie w życiu widziałem ;] . gusty mamy podobne [ ale projekt x jest do dupy :D]

• Borat
  • Ali G
  • Harold i Kumar [ Wszystkie części :D ] na zalukaj Wpisz Harold AND kumar by wyszukało pierwszą część jbc.
  • Świadek bezbronny

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Dobra biore Zgon, obaczymy ale jeśli Wy nie lubicie american pie no to kurwa porażka, snob na maxa czy co?

keracz-sygna.png

Opublikowano

Ludzie jak czytam niektóre wypowiedzi zastanawiam się czy ten kraj jest zdrowy ale w końcu jesteśmy w Polsce więc śmiało stwierdzam, że nie. @mpcsimon: piszesz o gimbazie a poziom oraz sposób jaki napisałeś posta sam mówi za siebie. Ludzie weźcie się ogarnijcie. Każdy ogląda to co lubi więc przestańcie pisać debilne posty. Nasuwa mi się wiele wyrazów na język jak czytam posty typu: "weź, co ty oglądasz", "gimbaza", "hahahaha" ale jak wspomniałem to nasi kochani internauci. Ja piernicze...

Opublikowano

21 Jump Street ale to już takie mniej podobne ale fajna komedia ;d

Opublikowano

Obejrzałem Zgon na pogrzebie, mój boże... gorszej nie widziałem. Nie polecam,l telewizyjny SHIT,.

keracz-sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...