Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Minecraft ?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, od pewnego czasu trapi mnie pewna myśl...

Dlaczego Minecraft zrobił taką furorę? czym, skoro są lepsze gry ?

Prymitywna wciągająca gra, która ma spore wymagania...

Nuda i monotonia, nic nowego nic szczególnego w standardowym minecrafcie, po dłuższym graniu staje się to po prostu nudne więc sięgamy po mody, ale ich jest tak dużo że aż ja głupieje, w co tu grać?

Za dużo modów źle za mało też nie dobrze...

Czy nie uważacie że normalnie jest tego za mało a jednocześnie nieoficjalnie za dużo ?

Czy minecraft się wypala ?

Opublikowano

Czy ja wiem, troche tu prawdy jest, bo mi się osobiście już znudziła bez modyfikacji i właśnie po nie sięgnąłem, i na prawdę teraz gra się świetnie.

Minecraft jest grą swobodną, w której wszystko można robić, a w innych grach tak nie ma.

Co do Twojego pytania.

Być może..

Opublikowano

Ja gram od 1.5 beta.Kiedy minecraft mi sie znudzil poszedlem na multi a potem adminowanie.Minecraft jest na swoj sposob fajny i nudny.

Opublikowano

jak ci się nudzi to pograj na serwerze i pogadaj z kolegą na skype ewentualnie ts3. Ten temat jest anty reklamą minecrafta ? czy prośbą o jakieś pomysły dotyczące jak zabić nudę w mc bo nie za bardzo wiem

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Pomysłem jak zabić nudę :)

Ten temat jest anty reklamą minecrafta ?

na pewno po moim temacie miliony przestaną grać :D

a tak na poważnie szukam sensownego rozwiązania, i chcę znać wasze opinie na ten temat, osobiście gram nałogowo w terrarię, czasem wracam do minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...