Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich detalach

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie dostałem komputer (z naprawy) i mam nowy procesor intela i tutaj pytanie na jakich detalach mi pójdzie battlefield na takim sprzęcie

GF 9400 GT

Intel Xenon CPU 3.20GHz jest napisane dwa procesory chodzi tu rzeczywiście o 2 procesory czy o 2 rdzenie czy 4

2 GB ram chyba od Good Ram jeżeli też nie został wymieniony

Zasilacz nie wiem bo nie chce otwierać zeby nic nie zepsuć

graphic.png

Opublikowano

najlepiej nie uruchamiać wcale to się nawet nie dowiesz na jakich ci pójdzie i po problemie, nie zepsujesz nic i nie będzie potrzeby pytać :)

sprawdzić ci się samemu nie chce ? minimalne już masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

LowPainter nie uznaje twojej odpowiedzi ze względu na twoje hobby i pare razy mnie już wkur****ś

najlepiej nie uruchamiać wcale to się nawet nie dowiesz na jakich ci pójdzie i po problemie, nie zepsujesz nic i nie będzie potrzeby pytać :)

sprawdzić ci się samemu nie chce ? minimalne już masz

Gra się ściąga ale natychmist się nie ściągnie więc nie denerwuj się bo nie ma powodu zepsuć coś mogę grzebaniem w komputerze a nie uruchamianiem gier :P Ale jeszcze ile tak mogę mieć FPS

na niskich nie pójdzie ;]

TO na jakich ma pójść :D

graphic.png

Opublikowano

LowPainter nie uznaje twojej odpowiedzi ze względu na twoje hobby i pare razy mnie już wkur****ś

Gra się ściąga ale natychmist się nie ściągnie więc nie denerwuj się bo nie ma powodu zepsuć coś mogę grzebaniem w komputerze a nie uruchamianiem gier :P Ale jeszcze ile tak mogę mieć FPS

TO na jakich ma pójść :D

BĘDZIE LAGOWAŁO NA LOW 800x600, kapujesz? i gry się kupuje nie ściąga.

25fps na low 800x600, ja pierdole, myślisz że Ci pójdzie na ultra pewnie, roftl

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Grafika do mario, no moze jeszcze zadziala na nim jakis starczy nfs, moze 1 albo 2.

Nie licz na wiecej niz 25fps przy 800x600 na ultra low.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jedynie gronky miał racje na multi działa nawet w porywach do 35 fps :) jestem happy

BĘDZIE LAGOWAŁO NA LOW 800x600, kapujesz? i gry się kupuje nie ściąga.

25fps na low 800x600, ja pierdole, myślisz że Ci pójdzie na ultra pewnie, roftl

Ściąga się na Origin ćwoku jeżeli na to nie wpadłeś to myślisz ch**em a nie głową radzę ci się nie zbliżać do moich tematów bo twoja pomoc mi jest potrzebna jak owsiki mam je w dupie a przeszkadzają

graphic.png

Opublikowano

Jedynie gronky miał racje na multi działa nawet w porywach do 35 fps :) jestem happy

Ściąga się na Origin ćwoku jeżeli na to nie wpadłeś to myślisz ch**em a nie głową radzę ci się nie zbliżać do moich tematów bo twoja pomoc mi jest potrzebna jak owsiki mam je w dupie a przeszkadzają

Nie obrażaj mnie, miałem prawo się pomylić z tym ściąganiem - można było ładnie wytłumaczyć ;)

I nic mi nie zrobisz, więc mnie nie strasz że radzisz mi się nie zbliżać do Twoich tematów, pff, goń się ;*

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...