Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[minecraft] pare pytań dot. serwera hardcore

LubieGraMxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jakie pluginy wgrać na serwer hardcore najważniejsze.

2.jak zrobic tak jak ma skkf czyli dajmy przykład 50 groszy za odbanowanie a zeby te 50 groszy było sms a za tego smsa wpływało by mi na konto w ipko.

3.Jak zrobić vipa i zeby vip miał przypisane dane komendy i zeby kasa za niego wpływała też na moje konto a zeby był do kupienia smskiem albo przelewem.

4.Jak myślicie 25 slotów na start serwera wystarczy?

5.Jak zablokować /unregister ?

6.Jak zrobić żeby gildię mogła zakładać osoba o pewnej randze?

7. I jak zrobić żeby vip co tydzien w niedziele wpisywał kit_vip i dostawał itemy które przypiszemy tej komendzie

8. Jak zrobić żeby vip mógł mieć set home w 5 sec.

Narazie tyle pomyśle nad więcej

Opublikowano

1.Jakie pluginy wgrać na serwer hardcore najważniejsze.

2.jak zrobic tak jak ma skkf czyli dajmy przykład 50 groszy za odbanowanie a zeby te 50 groszy było sms a za tego smsa wpływało by mi na konto w ipko.

3.Jak zrobić vipa i zeby vip miał przypisane dane komendy i zeby kasa za niego wpływała też na moje konto a zeby był do kupienia smskiem albo przelewem.

4.Jak myślicie 25 slotów na start serwera wystarczy?

5.Jak zablokować /unregister ?

6.Jak zrobić żeby gildię mogła zakładać osoba o pewnej randze?

7. I jak zrobić żeby vip co tydzien w niedziele wpisywał kit_vip i dostawał itemy które przypiszemy tej komendzie

8. Jak zrobić żeby vip mógł mieć set home w 5 sec.

Narazie tyle pomyśle nad więcej

Ad 1 ja szukałem ale są z tym problemy, wiec tu akurat nie wiem

Ad 2 Musisz się zarejstrować na jakimś serwisie oferującym takie usługi (18 wymagana) np homepay

Ad 3 Vipka konfigurujesz w permissions (np permissionsex) czyli ustawiasz osobną rangę, co do smsków patrz pkt wyżej

Ad 4 Serwer hardcore na 25 slotów ? hmm mało jak już się napierdzielać to gdy jest sporo osób

Ad 5 Konfigurując permissions

Ad 6 Potrzebny do tego plugin

Ad 7 Poszukaj pluginu który obsługuje kity, jest ich dość dużo możesz wybrać który Ci najbardziej odpowiada

Ad 8 jak w 5 s ? znaczy że co - inny gracz musi czekać na sethome dłużej ? czy co, bo nie rozumiem

P.S. do szukania pluginów http://plugins.bukkit.org

P.S.2 Jak się nie znasz na pluginach i tak dalej to sobie daruj bo stracisz kase na utrzymanie serwera, poza tym serwer musi mieć reklamę porządną bez niej nikt nie będzie o nim wiedział i tym bardziej kasa na marne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...