Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Czy to nie rekord Polski/Europy ?

BiznesMurzyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up, ryze można budować pod ap i mane

E tam, ja widziałem sfeedowanego veigara który miał, ponad 60 na nordicu i solo barona wziął ...

Opublikowano

cho gath po spellach 1lvl

jungler YI stackuje unikalne bierne

wgl to team ad caly (po pick'ach widać jaki pro team)

ale patrząc po ilości zabitych minionow to lepiej farmili :)

@UP zobacz wyniki na YT 'solo nashor'

@EDIT to jest Nordic, (sprawdzone, - na becie jest 30lvl od razu) a z tych graczy w statach lolking można wyszukac tylko dwa konta (reszta to nowe konta) tj. mirzabeg i WOJAK

konto WOJAK'a nie pokazuje ostatnich meczy więc można podglądnąć staty mirzabeg'a (22lvl a stackuje unikalne bierne.. dokładniej 5x tłuczek :D i 2x frozen mallet)

Hejo

Opublikowano

@up, ryze można budować pod ap i mane

Pod ap? I po co mu to ap? Skoro możesz mieć mane + dmg i więcej wytrzymasz na linii.

Poza tym to nie rekord, na normalu to i tak nikogo nie obchodzi.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ja tutaj nie prosze was o jakieś teksty typu "Ale noob jesteś " "Nie ma lansu" itp.Tylko czy dobry wynik jak na gracza grającego dopiero 2 tygodnie ?

Jeszcze jedno - prawie każdy z was napisał " Ale ja widziałem Veigara , Dariusa lub innego OP'eka który miał 50/2 i Super." Czekam na dowody.

Opublikowano

@Biznesmurzyn

Od kiedy są postacie OP? Nie ma czegoś takiego...

Czy to dobry wynik na 2 tygodnie? - nie, tu nie chodzi ile grasz, tylko jaki ci team wylosuje.

I jescze ten temat "[Dyskusja] Czy to nie rekord Polski/Europy Video". Stanowczo nie... ludzie nie takie mieli staty...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zajebiscie 11lvl 48 fragow. Jakbym wiedzial, ze taka podjara jest statami na tym lvlu to bym ci wstawil moje 70+ na koncie kolegi ;o

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

huehuehue jaki rekord koleś WTF?. To jest moja norma na 30lvl z 300winów -.- Główne konto 2.2k elo to sie umie -.- pfff...

2z50k9j.png
Opublikowano

Pod ap? I po co mu to ap? Skoro możesz mieć mane + dmg i więcej wytrzymasz na linii.

Poza tym to nie rekord, na normalu to i tak nikogo nie obchodzi.

Czlowieku wiesz wogole jakiego mial ryze reworka? Gralem i pod mane i bardziej pod AP.

Pod AP Jest 2x mocniejszy..

Arcymistrz
Opublikowano

A ja wam proponuję ryze pod ap z maną, i taki zonk po dedzie, DAFUQ IS DAT, na yt jest twitch z 70+ na 30 lvl ^^ przed remake

Opublikowano

Ja ryze buduję pod "Mana tanka " tak to nazywam , wtedy mam 5k many 3k hp i ogromny dmg . :D Stanowczo to nie jest rekord , jeśli to jest west to słabo , jeśli pbe to kalectwo ^^

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

ha chyba se jaja robisz mecz był pewnie na nordicu na 5 lvl

jakbyś miał 100 killi na wescie na 2k elo to może był by to rekord

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja pierdole :D Gram w Lola od 2 tygodni , chciałem sie pochwalić myślałem że to dobry wynik jak na nowicjusza a tu tyle obelg w moja strone ja jebie ..

No to Tu jest od tego temat :) bylo napisać wcześniej, że sam też jesteś nowym graczem :D ja pomyslalem, ze referral ale 11lvl ? ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/327349-innewasze-statystyki-i-osiagniecia-w-league-of-legends/

Hejo

Opublikowano

Ja ryze buduję pod "Mana tanka " tak to nazywam , wtedy mam 5k many 3k hp i ogromny dmg . :D Stanowczo to nie jest rekord , jeśli to jest west to słabo , jeśli pbe to kalectwo ^^

lepiej archangele stackować. Ostatnio na rankedzie każdy padał na combo jak full build złożyłem :D Buty Maga > RoA > Frozen heart > 3x Archangel

dzięki temu ok 4,5 k many + 800 AP.

Opublikowano

osiągnięcie jak wbicie 2 lvl w metinie ....

jak dla mnie nie ma się czym chwalić jakbym zagrał z takimi nobkami to też bez problemu tyle wbije

graves'em miałem ponad sto kili nawet screena miałem bo sie bawiłem z totalnymi idiotami ponad godzinę

na drugim koncie , to nie gra nastawiona na solo tylko na teamplay także pokazując takie coś poniżasz się , zostaw to dla siebie

a jak chcesz się pochwalić to dobij 30 lvl i co najmniej 1600 elo

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...