Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0x33

asd

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

gralem normalnie dodalem skille i sie tpnelem do miasta wyskoczyl mi jakis tam blad wlaczylem znow sro i jak biore start to mi po chwili wyskakuje 0x33

Error: no response from server i [ok] klikam i sie zamyka silk ;/ wylaczalem kompa wyjebalem nawet cfg swoj ale dalej to samo

Bywalec
Opublikowano

omg wy tez macie jakies gowno 0x33 Error: Doc type returned, see x33.log for details? ja tak mam gdy biore start za 2gim razem jak wlacze sro wejde normalnie bedzie dzialac a kiedy bede sie teleportowal znow to wyskoczy i tak w kolko ;/!

Opublikowano

chyba kazdy to ma... bo wczoraj padl im serwer a dzisiaj cos odjebali;/;/ trzeba czekac az naprawia albo na nastepnego softa...

PostalDude - Iris - 90

Bywalec
Opublikowano

mi dziala ale co jak sie teleportne to mi to wyskakuje ;/ napisali ze naprawili a tu uj

Opublikowano

lecz blad powraca... co 30 minut mnie wywala z gry i pokazuje sie ten blad... podobno maja to naprawic w ciagu tygodnia lecz info niepewne...

A lepiej wejsc w star>programy>akcesoria>wiersz polecen i to wpisac bedzie szybciej ;p

251402841.png
Opublikowano
kazdy kto uzywa SM ma ten plik uwierz mi smile.gif

a Jak zmienie na koncowke 0 to wywala mi blad za kazdym razem. Gdy mam koncowke 1 to co 30 minut mam DC :<

Niekoniecznie przy Tp

uwierz mi z softmod.pl nie ma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...