Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Co i jak ?

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w gre gram od dziś na privie PantuSRO i mam pytanie, raczej góre pytań.

Jakie skille na hotkeyach dla początkującego w glavierze, skąd wziąść kase na eq itp. jakie eq było by dobre itp. a może jest inna łatwiejsza profesja.Dzięki z góry.

PS. z poradników o buildzie prawie nic nie rozumiem tylko ze full str i jakie skille ale na hotkeye jest ich za dużo ;\/

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jeśli glavier to oczywiście full str, jak napisałeś . Drzewko skilli to Heks/Fire/Cold albo Heks/Fire/Force, bardziej polecam to drugie . Kasa i przedmioty wypadają z mobów(potworów) , które znajdziesz poza miastem . Co do hotkeya radziłbym pooglądać filmiki na youtube i podpatrzyć jak inni mają poustawiane .

Opublikowano

Jakie drzewko zacząć najpierw i w które dawać najwięcej SP ?

kunshi.jpg

Opublikowano

Najpierw Heks/Fire, potem dociągnij Force . Sp farmisz(zdobywasz więcej), gdy masz np. Heksual, albo Fire, albo Force na 30 lvl-u , a postać 39 lvl . To jest tzw. "gap", gdy masz -9 to najwięcej sp zdobywasz, ale idzie to kosztem expa .

Opublikowano

Aha, sciagam sobie teraz globala, bo PantuSRO szybko sie sciaglo i dlatego gralem, czy moze Ty grasz na jakims serwerze globalnym? Od razu bym mogl sie pytac +.+

kunshi.jpg

Opublikowano

Slyszalem ze dobrym polskim privem jest hellroad czy to prawda? Jezeli tam grasz to super a jak nie napisz gdzie grasz ;-)

kunshi.jpg

Opublikowano

Grałem kiedyś, gdy jeszcze był cap 110, akutalnie gram tutaj :http://www.mpcforum.pl/topic/677115-chaos-road-90cap-9degree-old-school-darmowe-prezenty/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...