Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirgoalMT2 [HAMACHI] [PL]

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie komentarze jak twoje mnie po prostu smiesza. Moja sprawa czy bede gral czy nie. Po prostu to pisze bo chcialbym zeby ten serwer byl idealny

Opublikowano

Serwer bardzo mi sie podoba. Jak dla mnie najlepszy hamachi w jakiego gralem tylko troche malo ludzi mam nadzieje ze z czasem to sie zmieni. Serwer 10/10 Prezentacja 10/10. ZAPRASZAM NA SERWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1373539414-U324967.png

Opublikowano

Ale zamknij morde i do miecza ;*

Nie podoba się? To wypierdalaj tyle ci powiem

i do miecza możesz prosić swoją dziewczynę o ile ją masz ale w to wątpię

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Da ktoś poprawne login i hasło do speedy, bo już robiłem konta i nie mogę więcej ;p

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Ten server to jeden z najlepszych hamachi na jakich grałem. OX'y robimy o pełnych godzinach od południa. Raz dziennie jest też event PVP ! Server cały czas on, była godzinna przerwa techniczna. Pozdrawiam i zapraszam do gry Neverwinter.

Opublikowano

Ehh, passy coś mi nie działają xF

@EDIT: Nie rozumiem po jaką cholerę prawie każdy serwer wrzuca clienta na speedy jak trzeba te konto premium mieć? Każdy to wie, a i tak robią swoje. Może w końcu zrozumiecie, że każdy nie będzie robił po 10 kont email, żeby co chwile pobierać innego clienta :x

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...