Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie...

Marciohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie. Dlaczego nie lubicie piratów? Co oni wam zrobili? Przecież to normalni ludzie. Cała polska pobiera pliki, a wy sie potraficie znęcać nad jedną osobą. Ja nie jestem piratem. I co? Pomagam piratom (pomagam im w naprawianiu gier), nie mówię im, że są piratami. Nie gadam: "Ku**a pie***lony piracie wyp****alaj z forum!!!" tylko odzywam się jak człowiek do człowieka: "O co chodzi?". Jest taka sytuacja: koleś pobrał grę. Nie umie jej zainstalować/uruchomić. Pisze na forum. Wszyscy gadają, że to pirat i dostaje bana. A przecież na całym świecie istnieje mnóstwo piratów. Jak on zasłużył na bana, to oni też, co? No ludzie, dajcie spokój. Piractwo w Polsce nie podlega karze (tak przynajmniej słyszałem). Myślicie, że koksy z was, bo kupiliście grę i tyle? OPANUJCIE SIĘ LUDZIE! Przestańcie się ich czepiać. Ja umiem, a wy? Pomyślcie trochę. Jeśli to usuniecie to każdy będzie wiedział, że stchórzyliście, bo nie umieliście odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego denerwują was piraci? I usunęliście to tylko dlatego, żeby piraci z polski nie przeczytali tej wiadomości. PIRACI wiedzcie, że jestem z wami nie ciałem lecz duszą. To, że nie jestem piratem wcale mi nie przeszkadza. Pirat to normalny człowiek. Ale to, że sobie gry pobiera, to nie jest nic strasznego. Policja ich nie zabrała do pudła. Powód? PIRACTWO NIE JEST KARALNE. Dziękuję za uwagę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...