Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL + FRAKCJE + MCMMO] [24/7] [NON - PREMIUM & PREMIUM] [BRAK LAGOW] [1.2.5] SERDECZNIE ZAPRASZAM!

TreKiTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapraszam Was, panuje super klimacik, serwer stoi już nieco ponad 4 miesiące, liczba

slotów to puki co 25 (do końca sierpnia będzie 50), przeciętnie cały czas gra od 15 osób,

ale wiemy na co nas stać i reklamujemy dalej! Serwer ma wiele przydatnych,

ciekawych i rozmaitych pluginów ( w tym spolszczone napisy po śmierci!).

IP: 176.9.92.111:25660

Na serwerze nie ma pluginu LWC!

Nie pytajcie "Jak zabezpieczyc

skrzynke!!?" itp. To jest prawdziwy

survival z frakcjami i mcmmo!

Oto kilka screenshotow z serwera (tutaj

spawn) :

SERDECZNIE ZAPRASZAM,

Head Admin L1ght

STATUS SERWERA ( OBECNIE ) :

eJwzNDfTs9SzNNIzNDTkMjI1MzPgckotLlEILi0qyyxLzOHyzcxLTS5KTCvh8s0vzStJzMwrBqoz5TI0tuQyNeQCADE0EbM~.png

Opublikowano

1. Była już prezetacja serwera

2. Dostałem bana bo zabijałem miksturkami na strefie no-pvp a nic niepisało na ten temat

yiWCsl1.png
Opublikowano

jak byś nie wiedział ref można robić co 24h :] Ja Cię za to nie zbanowałem, lecz za to że stackowałeś potki, a jak wiadomo nie da się tego zrobić bez cheatów więc nie pierdol. Pozdrawiam

Opublikowano

Da sie ! AdminShop -> Potki i się kopuje głobie (nick AdminShop)

@edit

jest kasa na serwierze wiec sklepy też są

yiWCsl1.png
Opublikowano

nie nabijaj postów .. REF

żal ci dupe ściska że serwer jest cały czas full (bo jest zajebisty) a ty wbić nie możesz hahaha. Jak byś trochę pomyślał to byś ip zmienił.. Bezmózg..

Opublikowano

REF co 24H !!!

Widze że twoja kultura również nie odstaje od reszty gnojków .. BRAWO ... i ty prowadzisz serwer...

Jestem ciekaw czy masz ukończone chociaż 14 lat...

Opublikowano

ref

PO 1 TO NIE MOJ SERWER TYLKO TAK NAPISALEM ( ZKOPIOWALEM PREZKE) BO DOSTAJE SIE VIPA ZA REKLAME.. PO 2 TEN SERWER CO KOLEJ NAPISAL ZE LEPSZYTO AHAHAHHAHA ZBUGOWANE GOWNO.. ZAPRASZAM NA SERWER NIE JESTEM ADMINEM ALE ROBIE TO BO CHCE VIPA !

Opublikowano

Poza tym nie tylko chodzi o vip ale o to ze wggl serwer jest zajebisty i go polecam

i milcz suko fajne zainteresowanie "czołg" hahaha czołg t ty na lapie masz koleś :]

Opublikowano

"i milcz suko"

Jeżeli poleci w moją strone jeszcze jeden taki tekst... to Cie dojade... gówniarzu do nauki i na dwór troche !

Czołg jest moim zainteresowaniem bo każdy ma jakieś ... gdybyś był madry wiedziałbyś o co chodzi ...

"czołg t ty na lapie"

Ehh... jeszcze klawiatury nie umiesz obsługiwać a już pyskujesz ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...