Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynać od początku?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siemka!

Chciałbym zacząć grać od początku na pl'u i nie wiem na jakim serwie zacząć i czy wogóle zaczynać. Będe bocił do 40lvl'a później dropka zrobie. Mógłbym robić reklamy na sponsorpay bo mam buga na nie.

Oto moje pytanie. Na jakim serwie zacząć żeby nie wyłapać bana? Chciałbym też żeby były wolne spoty itp.

Kto da sensowną odpowiedź dostanie lajka.

PS. Dajcie linka do jakiegoś dobrego bota/hacka

Opublikowano

jak masz czas i checi to graj, serwer polecam syriusz troche mniej ludzi niz na solarze a ceny dosc dobre ( kamol 8.5 kk aura 2kk ) ze spotami jest roznie ale zawsze jakiegos dla siebie znajdziesz, nie jest tak ze na kazdym ch w kazdym miejscu ktos bije, Gm pilnuje ale bardziej tych co na fb jada.

Co do bota to tu masz expbota cos jak EasyMetin :

www.m2bob.eu

a tu slynnego KamerModa

www.metin2mod.pl

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano
Na jakim serwie zacząć żeby nie wyłapać bana?

Głupie pytanie, na każdym jest taka sama szansa że dostaniesz bana. Zacznij na tym, który Ci się podoba i nie jest zbyt stary.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na feniksie raczej nie będzie wolnych spotów ^_^ Zastanawiałem się nad Serwandesem lub Onyksem. Będe jechał na fb i zrobie dropka do imha. Będzie to opłacalne na którymś z serwerów.

Pomocnik
Opublikowano

Polecam s20 (Endurion) spoty są wolne na BO zawsze znajdziesz wolne Ch sam bociłem do 44 lvl i jak na razie 0 bana przy tym zrobiłem chyba 4 dropki i na dzikusach do 30 lvl jechały też bez bana teraz wstawie je na Fb i zarobek powinnen być...

Gość koxxxik12
Opublikowano

Do zamknięcia nie będe grał od początku.

Ludzie odchodzę z serwerów. Będe grał na tiveri

Opublikowano

Wybierz najbardziej opustoszaly serwer - canadia, gromo, elares. Wbocisz ladny level, a potem polacza serwery i na pustki niebedziesz nazeka

1343817120-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...