Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto w To Coś grać ?

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! mam takie zajebiste pytanie czy warto zagrać w C9 ? nie jestem do końca pewny czy warto zagrać bo widziałem na youtube jakiś tam trailer i zajebiste są skile ale tylko tam chujowy ninja jest?. Za Zajebiste odpowiedzi daje Lajki

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

po 1. Ogarnij słownictwo

po 2. gra nawet fajna, nie musisz znać dobrze ang żeby grać.

po 3. fajna rozgrywka nie ma nudnego chodzenia ze spota na spot tylko dungry,

ogółem gra fajna igrywalna, pozdrawiam

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Oj tam jak na luzie, to utrzymaj poziom :D Gra jest zajebiaszcza :D Wejdź do gry do 20 poziomu wszystko sobie ogarniesz, lajtowo się gra, nie ma problemów z angielskim bo wszystko masz jak na tacy podane nazwa dunga wyróżnia się kolorem, nazwa potworków też itp.

Grywalność jest, co najlepsze nie ma tak łatwo jak w innych grach :) Są poziomy trudności:

Normal

Hard

Expert

Master

Hell Nie wiem czy każdy dung, ale widziałem kilka na party list :P

Samo przejście ich na początku nie sprawia problemu nawet poziom master :) Prócz tego jest jeszcze ocena z jaką ty przeszedłeś dunga: Bad-źle-nie dostajesz żadnych kluczy do otwarcia skrzynek; normal- dostajesz chyba jeden klucz; good- dostajesz 2 klucze (możliwość pojawienia się magicznego przedmiotu); excellent- 3 klucze. Skrzynek jest 5.

Co tu więcej gadać, znajdź gildie z ts'em, ogarnij sobie grę i sam zdecyduj czy Ci się spodoba czy nie

Opublikowano

przed chwilą wszedłem i jestem zajebiscie zaskoczony

polecam na nude w wakacje :D

Opublikowano

Zajebiście się gra, wszystko wykończone idealnie. Świetny mcheanizm enchantu, wszystko git. Nowości, różne ciekawostki itd. Polecam serdecznie.

Opublikowano

Siema ! Jestem pozytywnie zaskoczony tytułem C9. Byłem zawsze przeciwny co do non-targetów przez Vindictusa, który jest nudny i monotonny.

Gram 3 dzień z rzędu, dobiłem jak na razie 19 lvl i chce więcej ! Owa grywalność jest duża, biorąc pod uwagę niedawny, oficjalny start gry.

Jestem laikiem jak na razie, powolutku ogarniam. Miło by było gdyby ktoś by mi w tym pomógł, jest tu ktoś z guildi HeavenlyDemons ?

Jeżeli dałem sobie radę z Flyff'em i znam tą grę wręcz od początku do końca, to z tym MMO też dam sobie radę ^^

Pozdrawiam.

Nick: xqmil

Server: EU

Kontakt: podam tutaj(MPC) w pw

Opublikowano

Lord, na prawdę warto zacząć, takiego mmo jeszcze nie było. Ja dopiero 14 czy tam 15 lvl, ale gra na prawdę robi wrażenie. Problemów z językiem nie ma bo strasznie dużo polaków smiga. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Tak warto

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...