Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję starej gry która była w CD-Action

GeroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam pewniej gry która zaczynała się na S.A.V.E.... Chodziło w niej o to , że sterowało się czołgiem , jeździło po pustyni (Grafika 3D) i strzelało się do takich robotów. Myszką obracało się lufę , a jeździło strzałkami. Była też wersja z edytorem , w której można było robić własne mapy. Było tam np. takie pomieszczenie z kluczem (o ile się nie myle , to niebieski kwadrat z jakąś literką) i pilnowały go jakieś potworki (roboty). Więc to cały chyba opis tej gry. PS. Ta gra było w j numerze CD-Action 2001-2005 i miała kolor niebieski.

Opublikowano

http://www.cdaction.pl/magazyn/ po lewej masz daty miłego szukania

ale uwierz sam kiedyś szukałem gier które wydawały sie takei super kiedyś i wgl ale po tych dzisiejszych nie wiem czy bym w nie teraz 2-3 min pograł a tylko sie namęczysz z szukaniem

chodzi mi tu o gry z gazet niszowe

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tak. Jestem pewien że ta gra zaczynała się na S.A.V.E. Chociaż , jeżeli był by to tytuł w miarę długi i oddzielony kropkami .... to chyba właśnie ta gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...