Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z 2 Klientami Tibii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam boce na dwoch klientach i powiem tylko ze troche laguje -.- zmieilem graficzke na Direct x5 xD nie wien jak ustawic frame rate ale w elfbocie na dwoch klientach ustawilem framerate boostera ale dalej przycina zmienilem priorytet obu procesow tibi na ponizej normalnego bo nie wiem czy dac na najnizszy.Nie wiem tez czy jakis program typu optymalizacja ramu tu pomoze (nie podawajcie SpeedX bo nod swiruje a w Nodzie nie da rady wylaczyc plikju ze skanowania albo nie wiem jak to zrobic :/)Wiec prosze o pomoc

-

Opublikowano

Ok na minimum dzialalo dziwnie dalem na 25 i odrazu lepiej dzieki za pomoc ale nie wiem czy bocic na 2 klientach xD bo na necie siedze i nie wiem czy 2 klienty nie beda zbytnio mulic kompa.

-

Opublikowano

tak tylko ze jak ktos chce postawic 10 tibi (tak jak ja zazwyczaj stawiam ;D) to wasze sposoby nie zadzialaja. W tibiauto jest opcja frame pointer klikasz wpisujesz 1-2 i koniec ;D. Tnie sie jak huj ale bot wyrabia.

562505407.png
Opublikowano

skrall nie pisz post za postem ;p

no niestety ale tibia jest "wymagającą" grą

Tibia Auto może coś zdziałać

Opublikowano

Ja tam mam 12 tibi wlacyonzch i lece leciutko jak zminimalizuje w ng... Nie lepiej kupic jakis laptop za 2tys i bocic na laptopie a siedziec na pc... Ja tak robie caly czas i mi to zwisa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...