Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman healer

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zrezygnować z grania surą BM

i zrobić szamana healera

i mam do was kilka pytań

1.jaki najlepszy bullid do pvp wiadomo że healer ma gówno do gadania z expiem skile ma praktycznie same pod pvp ale jakie bd najlepsze mam zamiar wbić 75lv.

2.Jak expić w v2? marmurki? BM expiłem na marmurach i było okey szamanem też tak zrobić?

3.dzwon czy wachlarz pod pvp? chodzi o 65+

4 mam 2 tarcze do wyboru na 61lv 12int,10blok reszta gówniane, czy nno,15blok bez int?

którą polecacie.

Za konkretne odpowiedzi daje +

najlepiej by to była osoba znająca się na healerze.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1. Rzut, Leczenie, (to pierdyknięcie nie pamiętam jak się nazywa), (pioruny nie pamiętam też nazwy) xD a potem jak już wolisz.

2. Tak marmury, wysokie śr w jesionku lub antyku + buff.

3. Wachlarz, oczywiście.

4. Tą z int, jak dasz radę to najlepiej nno + blok. W pvp zawsze bez nno, zdążysz na PL'u odzyskać HP dzięki Leczeniu.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

1.Skoro pod pvp to polecam: Rzut > Leczenie > Zwinność > Przywołanie > Szpon

2.Myślę, że z dobrym bufem i eq możnaby było expić z koniem, leczenie i przywołanie bardzo ułatwiają wtedy sprawę.

3.Do pvp to wachlarz

4 Ciężko powiedzieć, ale ja wybrałbym NNO, wg. mnie to podstawa w pvp, chociaż szkoda tych 12int.

Opublikowano

1.jaki najlepszy bullid do pvp wiadomo że healer ma gówno do gadania z expiem skile ma praktycznie same pod pvp ale jakie bd najlepsze mam zamiar wbić 75lv.

2.Jak expić w v2? marmurki? BM expiłem na marmurach i było okey szamanem też tak zrobić?

3.dzwon czy wachlarz pod pvp? chodzi o 65+

4 mam 2 tarcze do wyboru na 61lv 12int,10blok reszta gówniane, czy nno,15blok bez int?

którą polecacie.

1. Leczenie -> Przywolanie Blyskawicy -> Blyskawicy Rzut -> Burzowy Szpon > Zwinność -> Zwiększenie ataku

2. Jeżeli masz kasę to na Marmurkach zawsze będzie szybciej.

3. Dzwon

4. Jeżeli nikt Cię nie omdlewa to tarcza z INT'em, jeżeli ktoś ma skille które omdlewają to z NNO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...