Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polmt2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MrAngel można wiedzieć na jakim launcherze (chinskim) to odpaliles ? bo na tym ze strony wywala błąd

sorka za takie pytanie ale ... spolszczenie nie działa

Opublikowano

Ten serwer miał być ONLINE na stałe, a tym czasem co chwile pada, co chwile nowe spolszczenie, i co chwile nowe regi -.-. Serw może i fajny, ale zmieńcie raty, eventy, ceny, sklepy i wszystko co się da to będzie się milej grało.

Zróbcie coś, żeby chciało się tam grać (fajne bony w ekwipunku, lvl na początek, komendy na betę, event exp x 1000). Jak na razie mój ulubiony priv to Sierra mt2 czy jakoś tak (no i co że przez hamachi?).

@Down

No to grajcie przez jakiś czas na closed beta,róbcie handlarzy i szukajcie bugów...

Serwer później zmieńcie na open beta, ale już bez komend i robicie coś żeby wam się sporo osób zleciało (eventy, eq za darmo, pełno eventow itp, itd.).

No i wreszcie final, granie normalnie. Event co najmniej 1 raz w tygodniu, po tym jak serwer był off przez jakiś czas to dawajcie eventy żeby to wynagrodzić itd...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

komend nie bedzie bo jest tu za duzo dzieci exp x 1000 jest eventy sa codziennie wiele razy serw jest on wiec nie mow ze ciagle off rebooty sa tylko kiedy cos zminiam na serwie do npc itmz dodam jutro bo dzis mi sie nie chce lvl na start bedzie 31 ale to tez jutro bo dzis mi sie niechce

@EDIT

kurwa ktos mi wpierdolil na konto na mpc !!

dajcir mi bana zeby wyszedl

Opublikowano
komend nie bedzie bo jest tu za duzo dzieci exp x 1000 jest eventy sa codziennie wiele razy serw jest on wiec nie mow ze ciagle off rebooty sa tylko kiedy cos zminiam na serwie do npc itmz dodam jutro bo dzis mi sie nie chce lvl na start bedzie 31 ale to tez jutro bo dzis mi sie niechce

@EDIT

kurwa ktos mi wpierdolil na konto na mpc !!

dajcir mi bana zeby wyszedl

Bo ci się nie chce? Im bardziej będzie ci się chciało robić cokolwiek, tym lepszy będzie serwer, a jak ci się "nie chce", to daj spokój z tym privem...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

nie ma

zmiencie w pliku mc.txt ip na:

87.205.147.214

@qps

mysle z tobie tez by sie niechcialo tego robiic o 23 po calym dniu poza domem

wiesz jak mi sie spac chcialo dzis to zrobie

@EDIT

ALBO ODPALAJCIE PRZEZ OT CO DAL ANGEL

Opublikowano

nowe ip serwera (sry za zmiane :/)

87.205.150.11

(wklejamy je do pliku mc.txt zapisujemy i odpalamy przez ten pliczek z lbem sury)

jezeli przy odpalaniu wyskoczy nam taki error z chinskich znaczkow to odpalamy to jeszcze raz

raty serwera zostaly zwiekszone i zostal dodany nowy npc u ktorego znajdują się szkaty za 0 yang !

@edit

strona nie działa ponieważ zostaje przenoszona na platny hosting

Opublikowano
Rozumiem że serw nie jest przez hamachi ? ;]

Widac że lenistwo przez ciebie przemawia. Nawet nie chce ci się przeczytac tematu:P

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...