Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] AlphaSRO - 8D - Only CHINA - OLDSCHOOL

hellroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obyś się nie przeliczył co do ilości osób na start, może po 2-3tygodniach, jak ludzie zaczną robić po 8 charów :) prawda jest taka, że silk bez euro przyciąga mało osób (przykład z playsro, zeus 10dg eu i chn 2k playerów max. dozwolona ilosc kont: 2, server playsro cap 90, wczesniej 80, licza graczy ~1k, po ip widać że ludzie mają po 5+ charów)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

bez eu mozecie sie bardzo przejechac ... sam sie zaczynam zastanawiac czy wgle grac .a do tego chin postacie na 8dg sa tak zrobione ze moze byc duzo ''pot warow'' lepsze byloby 9 dg z malymi ratami.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że na sro jak nie było euro, to chn miał tak zbalansowane dmg i defa, żeby walka trwałą z 5minut, na vsro plikach już do tego nie powrócicie. Sam head admin playsro zastanawia się czy za jaki czas nie wprowadzić na apollo eu charów, bo server praktycznie zarabia tylko na siebie. To taka przestroga generalnie, nie wiem, możecie też coś z dmg wymyślić, na isro o ile się nie mylę ms'a nie było, więc możę w tę stronę.

supremeLogo1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Alpha poleciales sobie w chuja na Hellroad mial byc dzisiaj 13dg nawet o nim nie slychac, tak samo z rankingiem nawet rankignu nie potrafisz zrobic nie lepiej zamknac server ? niz miec wyjebane na graczy i robienie ich w chuja ze cos robicie ? ;]

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Alpha poleciales sobie w chuja na Hellroad mial byc dzisiaj 13dg nawet o nim nie slychac, tak samo z rankingiem nawet rankignu nie potrafisz zrobic nie lepiej zamknac server ? niz miec wyjebane na graczy i robienie ich w chuja ze cos robicie ? ;]

A umiesz czytać ? Bo widać, że nie.

Alpha rusza za 9 dni.

HellRoad dzisiaj w godzinach wieczornych otwiera testowy serwer z nową bazą danych. Update po reporcie o graczy o bugach.

Opublikowano

Cap 80lv = Glavier rozpierdziela system;) Chodzi wam o black ressy, nie lepiej je poprostu wyeliminować? Skoro old school, to old school:) Bez fortec, albo tylko Jangan jak już ma być jesli ma byc oldshool:) w Sumie to i z 2-3 Avatary tylko były o ile dobrze pamiętam:P Myśle, że pt8 jednak ciagnie do gry, bo nie mam 40 lat żeby samotnie przebiegać przez jedwabny szlak dlatego używam bota, żeby tłuc dzieci lub turasów:P Życzę powodzenia i pewnie zaglądne, ale rasa euro miażdzy a jedyne co zrobić to wywalić black ressa i fortece, czy guild wary(no safe zone buffers) staje sie tym, co oczekuje 90% graczy. Powinniście pozwolić botować, ale nie gfować:) PT8 też banowane jeśli koleś sam odpala 5 silków ale po co banować bota, gdyż chinolem nudno jest samemu expić:P

kurwad.png
Opublikowano

licznik graczy zdrowo przekręcony :)

Nasz target na start to około 500 osób w pierwszy dzień.

a bylo...każdy widział, w porywch do 30 graczy

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Mam pewien problem mianowicie gdy zaloguje sie na konto i powinno wyskoczyc create na ekranie tam gdzie jest charakter select nic nie wyskakuje ktoś wie czemu(gdyby ktos nie skumal to po logowaniu jak sie zazwyczaj wybiera na serwach rase ch or eu to mi nie pokazuje sie nic tylko ten obrazek na którym w lewym rogu pisze character select) ? prosciej nie moglem chyba wytlumaczyc prosze o szybką odpowiedz mam windowsa 7 jeśli to pomoze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...