Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sro R Ibot problem

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem wszytsko wg tego poradnika z epvpv

http://www.elitepvpers.com/forum/sro-exploits-hacks-bots-guides/1646658-tut-how-use-ibot-sror-67.html

no i mam taki problem gdy zalaczam clienta poprzez launcher edx6 wyskakuje mi blad dc from server, zmienilem port w pliku ibot\init\r_iphis na 16005 z ip 127.0.0.1 w tutku pisze zmienic na 16000 a w bocie pisze ze 16005 zeby wpisac i na takim ani na takim mi nie hula, ktos pomoze ? a jeszcze zapomnialem dodac ze ten hack shield co wlacza tez launchera to mi znika okienko z cmd nie wiem tez czemu

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

No to go wspomogłeś :P

Powinieneś wpisywać port 16000, a przy następnym ibocie 16005 .

Opublikowano

no niestety nie jak mi ktos tam na epvp napisal ta ver ibota juz nie dziala na tym servie.a z tego co widzialem na ww ibota to koles jak naraie ma w dupie.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...