Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(ANKIETA ) Jaką klasą grasz ?

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja medykiem.

Grałem każdą klasą postacii i medyk to jest to co ja lubie :D. Może wpaść w środek walki pozabijać wszystkich (xD) później schowa się za drzewo i się leczy...

Więc medyk RLZ!

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Na początku miałem wahania jaką wybrać klasę postaci pomiędzy Medyk/iem vs Assault/em,ale wybrałem Medyka żeby być bardziej niezależnym (bo jak wiadomo czasem zamiast taktyki/wsparcia nie mamy ani jednego ani drugiego), a przede wszystkim dlatego,żeby nie wywalać kredytów na apteczki jak i nieść pomoc innym.Chociaż dalej też ciągnie mnie by zagrać Assault/em,ale to może kiedyś :P

W każdym bądź razie rządze Medykiem i zabijajam przeważnie ze strefy 0 (czyt.z dalekiego dystansu) xD

Edit:@z00mPL

To zależy różnie to idzie Assault ma c4 ,a Medyk może reanimować gracza i ma +50

A czy szybciej wbija się exp to zależy ja przeważnie widze w statach po zakończeniu rundy to Medyki przeważają na 1 miejscach,ale nie powiem Medykiem nie rozwali się Tanka czy Transportowca chyba,że te pojazdy są bardziej zniszczone to wtedy idzie zniszczyć granatem,a tak Assaultem się rozwali c4 na różne sposoby.

Opublikowano

ja grałem kiedyS snajperem i była to dobra klasa do wkurwiania ludzi bo jakiś gracz się schował i mi heda waliłem ale tera zmieniłem na medyka i jest o wiele większa zabawa więc dałem w ankiecie medyka

Opublikowano

Na początku miałem wahania jaką wybrać klasę postaci pomiędzy Medyk/iem vs Assault/em,ale wybrałem Medyka żeby być bardziej niezależnym (bo jak wiadomo czasem zamiast taktyki/wsparcia nie mamy ani jednego ani drugiego), a przede wszystkim dlatego,żeby nie wywalać kredytów na apteczki jak i nieść pomoc innym.Chociaż dalej też ciągnie mnie by zagrać Assault/em,ale to może kiedyś :P

W każdym bądź razie rządze Medykiem i zabijajam przeważnie ze strefy 0 (czyt.z dalekiego dystansu) xD

ja pograłem wczoraj cały dzień assaultem i grało mi się w miare dobrze ale nie tak jak Medykiem assault ma słabsze bronie oczywiście pkt'ów nie miałem tyle co medyk ale też było sporo Mam C4 i jedyne co mnie cieszy w Assaulcie to nieskończona ilość jakiej kolwiek amunicji

jeżeli chcesz to mogę ci dać postać Assault 14 lvl do przetestowania mam 3 bronie na 7 dni jak coś to pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...