Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(ANKIETA ) Jaką klasą grasz ?

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś odda głos np. na Medyka to pisze dla czego gra akurat nim.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Leci + PS. Grasz BF3 ? Jak nie to dla czego ?

Opublikowano

zmieniłem zdanie :D

gram jednak medykiem, Szybki exp, dobre bronie, leczenie, wskrzeszanie RZĄDZI :D

będę grał może potem Mechanikiem jak wylosuje MP5 na 7 dni lub na zawsze. :)

Opublikowano

Enginer - +Boost na bazooke = Wielki rozpier*ol pojazdów

Snajper - No bo lubie pokampic i rozwalać z ukrycia

Opublikowano

Gdy aktualizuje grę wyskakuje mi taki błąd ,An error occured failed to download patch file i jak biorę ok to mi wyłańcza aktualizacje i wszystko muszę od nowa. Proszę o pomoc. PS.Używam przeglądarki Google Chrome windows Xp.

Opublikowano

screen006q.png

Co do klasy to mam inżyniera szybko się nim expi sa miny rpg granatnik to wszystko zabójcze bronie gram od nie dawna i mam 17 lvl dodam jeszcze ze nie gram za często wiec to chyba nie złe osiągnięcie co prawda trzeba sie nauczyć celowania z tych broni ale to nie takie trudne jeśli jeszcze dodasz do tego mp5 kosisz wszędzie jak mam dobry dzien to zawsze jestem w top3 na serwie czasami top1 no nawet czesto :D

Ps:Sorka za dość chaotyczną wypowiedz i sporą ilość błędów mam nadzieje że pomogłem ci podjąć decyzje u góry masz mały pokaz możliwości granatnika :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

hardware a co tam masz w ekwipunku pod 4 ?

Opublikowano

hardware a co tam masz w ekwipunku pod 4 ?

to jest cos w stylu granatnika :) Nazwa: Granat Proglamowany[cos w tym stylu] Bardzo fajny sprzet :)

Co do ankiety Recon i Mechanik dlaczego?

Mechanik- Jak dodamy skill i mamy 6 czy 5 shootów z rpg to kosimy wszystkich przy celnych strzalach mamy 1.8k expa z 6 strzałow + mozna zdobyc kolejne strzaly od Szturmowca . A wiec szukamy campy i rozpierdzielamy :D

Recon-Tak samo jak ktos wyzej "Lubie campic i napierdzielac z ukrycia" ale wedlug mnie przegrywa tutaj z mechanikiem poniewaz jest strasznie drogi i dobry od mini. 12 lvl . A przyjemnosc z zabijania z daleka udostepnia dopiero bron M95 ktora jest straszne droga :)

E9mwj60.png

Opublikowano

post-298594-0-35130000-1343209687_thumb.png tak wygląda :D

tak to jest granatnik no i jest bardzo dobry ja czesto tym rozwalam snajperów :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

A jaka jest ogólnie rola Assult ? Chodzi mi o to też jak nim grać itp..

Opublikowano

@up

ogólna rola assaulta polega głównie na Atakowaniu jak sama nazwa wskazuje Assault - Atak.

Assault jest dobry w niszczeniu pojazdów z bliska i wrogów z każdej odległości (3x C4 na czołg i nic po nim nie ma) assault ma jakby to powiedzieć... Nieskończoną ilość aminucji dzięki Pudełku z Amunicją.

Assault jest też bardzo dobry w przejmowaniu Flagi, ma silne bronie, i jest to klasa uniwersalna.

Licze na like :D

Opublikowano

Mechanik - Mega rozpier*ol pojazdów, MP5 full dodatki na perma.

Zwiadowca - Czasem dobrze sobie pocampić, popijając kawką czekając na cel i zebrać pare dodatkowych punktów za strzał z oddali ;)

To są moje ulubione klasy któymi gram na codzień, możecie mnie znaleźć pod nickami - I3ossaK01 & I3ossaK02

:D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

wenecek masz plusa :P A i jeszcze jedno... mam teraz około 2500 kasy a na bron musze miec 18000 jak to zdobyć jak na runde mam 50 - 80 ?

Ja gram Mechanikiem nick : Onzo_POL

Opublikowano

Ja gram Reconem a to dlatego że lubie grać sam w takim spokoju xD co nie znaczy że nie lubie się też 'odkryć' i postrzelać pistoletem :P no i co najwazniejsze rozwalać wszystkich z ukrycia + dobry exp jeśli ktoś umie grać reconem

21025763467572689828.png

Opublikowano

wenecek masz plusa :P A i jeszcze jedno... mam teraz około 2500 kasy a na bron musze miec 18000 jak to zdobyć jak na runde mam 50 - 80 ?

Ja gram Mechanikiem nick : Onzo_POL

najlepiej jak byś kupił albo wylosował wzrost CR :)

mi w 3 dni weszło 55k albo więcej

innej opcji nie ma. no chyba że normalny exp :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...