Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Moja siec jest Dosowana HELP ;f

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru dni mam problem ponieważ posiadam internet z TP radiowka atakują mnie z laczem 1gbp/s tylko nwm jak sprawdzić ich ip tak bym odreagowal poradzcie

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Pingwinek ustosunkuj swoją wypowiedź :) Ja mam 20MB/s z TP'sy i jestem jak najbardziej zadowolony.

Zakładam iż masz serwer metina(lub innej gry) postawiony na kompie.

Opublikowano

No wlasciwie mam testowy a i nagrabilem se u paru osob mowil zeby wbil na TS i po pare sekundach zaczelo mi mulic z tego wiem ze lacze 1gbp/s bo to forgame.pl ;/

Opublikowano

Mhm to walnij dla forgamów... jeżeli byś mi powiedział jak sprawdzić ip dosujacego to bym podał : )

Opublikowano

Mhm to walnij dla forgamów... jeżeli byś mi powiedział jak sprawdzić ip dosujacego to bym podał : )

Ty masz serwer Metina tak ? wiedz ci biją w xampa czy w hamachi ? czy prosto w router/kratę sieciową ?

Opublikowano

Router bo narazie strony nie stawiam w hamachi na 100% nie wczoraj nie moglem w nic wejsc strona godzine sie ladowala

Opublikowano

Router bo narazie strony nie stawiam w hamachi na 100% nie wczoraj nie moglem w nic wejsc strona godzine sie ladowala

Zaloguj się na router i sprawdz logi połączenia będziesz miał IP :)

A jak nie to po prostu zadzwoń po Policję :)

Opublikowano

ja pliki mt2 moge usunac i tak juz odpoczywam i rzadko ich uzywam ;p a i gdzie moge miec logi mam w tp

Opublikowano

Nawet jak usuniesz, to się ich nie pozbędziesz. Nie myśl, że zwykłe usuwanie całkowicie wymazuje daną rzecz. Wszystko da się sprawdzić

Opublikowano

Wiem wiem ale nie wyciagalem z nich dóbr materialnych wiec w czym problem a są bo są

Opublikowano

większych bzdur nie możecie pisać w swoich wypowiedziach ? spalone karty sieciowe, popalone routery, piękne bajanie się wam włączyło , prima-aprilis dopiero w przyszłym roku !!

nie ma możliwości ataku komputera wewnątrz infrastruktury tepsy , wszelkie tego typu działania blokowane są już na modemach centrali a zgłoszenie o domniemanych atakach automatycznie idzie do abuse w centrali głównej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ref :ataki tymczasowo ustały ale dzisiaj chyba znowu no i nwm co robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...