Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NerviL[PL][Hamachi]

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MrKCM

Ej koleżko jak już się do reala posuwasz zapraszam pewnie ty jesteś zerem w realu wycwaniakowanym 13 latkiem, który grozi ludziom kablem. Jak tak chojraczysz to tylko powiedz gdzie i kiedy ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MrKCM

Ej koleżko jak już się do reala posuwasz zapraszam pewnie ty jesteś zerem w realu wycwaniakowanym 13 latkiem, który grozi ludziom kablem. Jak tak chojraczysz to tylko powiedz gdzie i kiedy ;]

Zapraszam do Wrocławia synku :*. A tak wgl to mam 17lat ;D

Uwaga, dzisiaj odbędzie się kilkanaście OX'ów i Event Zuo ;D

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

GA sobie leci kur.. w kulki ... serw powinien być ON od 9'/10 a jest 11 i nic ............... POZDRO DLA NIEGO...

Ga wchodzi między 11, a 12.. Dziwisz się? Są wakacje. Napisałam bym coś więcej ale nie chce hejtować naszych graczy.

Opublikowano

Kaczbos zrób kurna serwer to jest 1. Postaw go. Rozreklamuj. I bądź zawsze o równiutkiej np: godzinie 9. Nawet jeśli byś musiał coś zrobic to pierd** to ważniejszy server tak?... Ogarnij

Opublikowano

Chciałam poinformować, że o godzinie 13:00 w Oazie odbędzie się event Zuo! Trwać on będzie mniej więcej 20-40min. Zostanie zesłanych około 15 metinów i 10 bossów. Jeżeli będzie trzeba, zrzucimy więcej. Zachęcam do udziału w evencie!

Organizatorzy:

• DieKasia
  • т3яяσя™

Opublikowano

@MrKCM

14 Latku naprawdę zaczynasz mnie denerwować. Jak masz coś do powiedzenia podaj jakiś kanał Ts'a i sb porozmawiamy ...

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...