Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zniszczyłem ani 1 czołgu - co jest nie tak ?

piotrek54PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu mówię że nie noobie. Kolega zbija się ze mnie że mam pecha. Chodzi o to że grałem z nim ze 20 meczy i nie znyszczyłem ani 1 ! Fakt jestem początkujący ale zawsze, ale to zawsze jak zadam komus obrażenia to zostaje mu z 10 hp i podjeżdża jakiś inny czołg i zabiera mi "fraga". To jest masakra. Gram 1 dzień i w ciągu tych meczy zadałem 5tys obrażeń. Ale nie zniszczyłem ani jedego czołgu.

Mój czołg to BT-7, działko 23mm, gąsienice BT-7, wieża BT-7, silnik M-17F. Nie to żebym noobił, mniej więcej wiem jak grać ale kurde jak już gościa rozwalam to zawsze mi ktoś podjeżdża i jeb po fragu.

Opublikowano

Bo to nooby oni tylko czekaja az komus zostanie tak malo hp zeby go dobic. Mam tak samo, to nie twoja wina. Sam ich dobijaj a nawalaj w kogos jak jestes 1 vs 1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bardziej za dmg dostajesz kredyty, ale i tak bardziej (jeśli chodzi o kredyty) opłaca się uszkodzić wroga zadając pełne obrażenia naszego działa niż dobić wroga mającego resztkę hp.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...