Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack

crossfireplay12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie czy istnieje jeszcze jakis wallhack nie chodzi mi o jakies aimboty tylko o zwykly WALLHACK Jezu ludzie prosze zrob ktos tylko wallhacka

Nie pokazujcie mi linkow z CF-Hacki bo wiem ale tam nie ma nic prosze o jakiegos wallhacka dzialajacego nei znam sie na angielskim a duzo hakow jest na XXX i jezeli ktos sie zna niech poszuka i tu wkleji prooooszeeee Dam Wszystkie lajki i 5 w profilu !

ew2x.png

" Nie ważne ile masz w łapie, ważne , że jesteś wariatem ! "

Opublikowano

Po pierwsze na MPC nie podajemy nazw konkurencyjnych for.

Po drugie samego wallhacka bez innych opcji nie znalazłem na necie.

Opublikowano

Okey moze byc z innymi opcjami ale zeby byl UNDETECTED .. bede dawal tak dlugo lajki i 5 w porfilu az ten hack bedzie dzialal..

ew2x.png

Opublikowano

przede wszystkim skoro sam znasz to forum to se poszukaj po 2 jak by cos bylo to by bylo w subforum hacki

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

@up Zawsze jest coś takiego jak tłumacz :P

Przetłumaczysz sobie stronę i na pewno wszystko zrozumiesz

;)

Opublikowano

Ale tobie dziala ?

Wrzucam to co wyslales do folderu CF`a EU i odpalam przez admina poten robie skip add i start crossfire i wyskakuje takie male okienko z napisaem zielonym Hack by FabII i to znika i wlacza sie gra i wchodze w Leo station i nie ma wh ? dobrze robie ?

ew2x.png

Opublikowano

w google sobie poszukaj jezu!!

//spam

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Opublikowano

Po co piszesz zbedne posty !? Po co ogladasz moj temat !? nie pasuje to wypad ! a po 3 zrobilem to po to aby ktos mi znalazl ale za to dotanie codzienny limit lajkow i 5 w profilu tak dlugo az ten hack bedzie dzialal

ew2x.png

Opublikowano

Ja mam jednego z samym wallhackiem wrzuce zaraz tylko nie działa (MI) z reszta jest temat jak chcesz pomóc ,

Download:

http://speedy.sh/EJS...by-Fabii-V2.exe

Skan:

https://www.virustot...sis/1342956793/

Liczę na chociaż 1 like-a

Ma trochę wirusów i raczej nie polecam ściągać bo Avast mi nawet nie pozwala ściągać a takie lekkie wirusy pomija więc wiecie

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kurwa poszuka ktos tego hacka czy nie !?

Nagroda bedzie : codzienny limit lajkow + 5 w profilu !!

ew2x.png

Opublikowano

Nie masz internetu, że nie możesz sam poszukać ? <_<

Z resztą takim poziomem jak post wyżej nic nie zyskasz.

Opublikowano

Sorki, ale szukam juz tydzien i nie znalazlem, bo sa podane daty, ale nm czy aktywny czy nie. Napisales ten temat po to, aby ktos mi poszukal kto sie zna,, ja sie nie znam w sensie na szukaniu ( jakby to powiedziec ) uruchamiac umieme tylko zeby ktos poszukal.. daje dobra nagrode.. bede dawal codziennie full lajki i 5 w profilu tak dlugo az bedzie ten hack dzialal,

Prosze aby ktos poszuakl i zapodal tego hacka.. nic wiecej,

ew2x.png

Opublikowano

proste nie ma hack'ów naucz się grać bez nich, wiem że to forum o hack'ach i nie tylko ale najwyraźniej nie ma żadnego wspomagacza, którego poszukujesz, ponieważ na pewno ktoś z mpc by go znalazł i napisał o tym temat mam nadzieje ze to wystarczy i zamknijcie ten temat.

Opublikowano

@Up To nie jest twoj temat i nie bedziesz decydowal o zamknieciu ! Nie podoba sie Shut Up !

//spam

ew2x.png

Opublikowano

@up masz racje nie będę o tym decydował, masz tu hacka wallhack,no recoil, no reload liczę na like i 5.

Instrukcja włącz injector

znajdź plik vanguardcheats.dll

naciśnij inject

i włącz cf

Down:

http://speedy.sh/sQwfC/Hack.rar

scan:

https://www.virustotal.com/file/732f41355c7dff97c49c391cdbfb583f7816a4cbe148112f2999830c0d822f94/analysis/1343236504/

Opublikowano

obiecuje ze cos wstwie xD xD :P tylko ze jestem w domku na wsi i nie mam kompa -_- bo ostatnio widzialem tylko ze nie wiem czy wykryty bo czesto aktualizacje sa

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...