Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Macro BM2 Blader

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macro - za jednym przyciskiem możemy automatycznie zrobić kilka przygotowanych czynności :) W tym przypadku macro posłuży nam do re-targetowania aby zyskać ilość uderzeń na sekunde, a co za tym idzie - DMG :)

Jak wygląda bm2 u Bladera z re-targetem, i bez...

http://www.youtube.com/watch?v=uvUlr80t49s&feature=youtu.be

A więc tak:
1. Potrzebujemy myszki Oscar x7 (koniecznie ta! Inne są blokowane przez GameGuarda) na allegro kosz to ok. 50-70zł.
1297421281_1.jpg
Tak wygląda model jednej z myszek serii Oscar x7

Do myszki załączone są sterowniki, które instalujemy, jeśli takowych nie ma pobieramy je z tej strony: http://www.x7.cn/en/download.asp

2. Otwieramy program Anti-Vibrate Oscar Edition
s268.png

3. Jak widać, wszystko mamy pięknie pokazane, wystarczy tylko wybrać który przycisk ma służyć do uruchomienia macro, ja wybiorę przycisk 5. Po zdecydowaniu się klikamy na wybrany przycisk i wybieramy Macro Manager...
r7ab.png

4. Wybieramy Play Macro Repeatedly i Press to start. Re-press to stop.
wh7i.png

5. Następnie wybieramy Macro (jak na obrazku) i kilkamy Open, gdy pojawi się okienko z wyborem pliku, wybieramy plik z downloadu na dole.
froa.png

6. Zapisujemy i zamykamy okienko Macro Managera.

70on.png

7. Klikamy Download to Mouse
t3dc.png

8. Przed każdym każdym uruchomieniem Cabala trzeba zamknąć program Anti-Vibrate Oscar Editor, który kryje się w trayu.

grpi.png

9. Ponadto w ustawieniach gry trzeba zmienić Select my character na klawisz F5 oraz normal atack ustawić na pozycji 1 na pasku skillów.

it4l.png

10. Po odpaleniu bm2 myszką najeżdżamy na moba i wciskamy przycisk podpisany do macro. (trzeba włączyć auto-attack, ctrl + a)

Z tego co pamiętam macro jest zakazane, aczkolwiek jeśli nie będziecie się tym chwalić na lewo i prawo nikt Wam za to bana nie da, znam wiele osób które śmiga na macro i nikt jeszcze bana nie dostał :)

Download!
BM2 Blader Macro (dwa uderzenia pazurem):

http://www.mediafire.com/?v8qzms0f67l6ppr

Zakaz kopiowania na inne fora! Poradnik by Draraki®

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko śmiga i działa jak trzeba, nie posiadałem takiej myszki jak trzeba, ale napisałem na GG i doczekałem się szybko odpowiedzi z pomocą.

Like i 5* oczywiście. :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

dzieki lapka ;0))

24790528697226300755.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

To nie jest nic trudnego :P Poradzisz sobie bez obrazków, jeśli jednak nie to poszukaj na google instrukcji. Wystarczy tylko zaimportować jeden plik.

Opublikowano

Dodałem lepszej jakości obrazki na stablinym hostingu.

Dodałem nowy film.

Zmodyfikowałem treść, teraz jest bardziej zrozumiała + zawiera więcej istotnych rzeczy.

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Macro BM2 Blader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...