Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Game Anarchy w sądzie?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

http://i.imgur.com/sr0jP.png

Fotka pojawiła się w jednym z tematów, wkleił ją mój znajomy BredoK.

Skąd to ma to nie pytałem.

Co to jest ?

Pozew sądowy.

Przez kogo? Przez Nexon NA (linijka 12)

Kogo? Game Anarchy (linijka 16)

Z tego co odkodowałem mają 9 zarzutów.

Z tego co potrafię rozszyfrować bez użycia google translate to:

Copyright

Łamanie kontraktu

Co o tym myślicie?

Fake?

Real ?

Jeśli real to nexon, duża firma ma swoich prawników, i nie pozwała by kogoś jakby nie miała wygrać.

Więc jeśli real to pewnie GA będzie musiało udostępnić logi hackerów i posypią sie bany :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ciekawe ciekawe..jeżeli to prawda bd gorąco.

Nexon pewnie tych swoich "prosuf" uaktywni i z GA bd krucho.

Nie wiem wgl. jak to zrobili że doszedł pozew do sądu (zakładając że to jest prawda)

W dodatku też może być tak że to jest stare zdjęcie ;)

Tak czy owak jest ogromna szansa że ludzie z GA pujdą za kratki ;X

Opublikowano

Z tego co zobaczyłem jest Nexon America i Korea więc niewiem jak EU.

Pozyjemy zobaczymy ciężko określić ale równie dobrze mogło by tak byc z GHB itp itd.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

No, a jest podział na Game Anarchy Europe, NA itd?

Czy maja jedną "firmę" lub dwie w siedzibie w Korei i Ameryce.

Edit.

Obczajcie sobie:

http://buypoe.com/co...ameanarchy.html

http://combatarms.wi...th_game_anarchy

Pierwsze to notka pisząca o tym w języku angielskim, a drugie to nie wiem, ale po wstępie sądzę ze cos na temat. Nie mam czasu tego drugiego tłumaczyć :D

Ogólnie wklikajcie sobie to:

https://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=game+anarchy+court&oq=game+anarchy+court&gs_l=hp.3...10548.10548.1.11382.1.1.0.0.0.0.164.164.0j1.1.0...0.0...1c.ll0FzFWrWkk&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=6cc25fa17a160ec&biw=1366&bih=600

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

To nie fake przejrzałem pare artykułów i ztwierdzam że oskarżenia w strone GA są prawdziwe :)

Teraz nie zalecam kupna hacka :]

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeśli to prawda GA pociągnie ostre konsekwencje... Ale to dla mnie dziwne, że ten pozew ten 1 link trafił do neta??

Opublikowano

jprdl pociągnie i co dalej ?

Myślicie że ludzi z Ga jest mało,i tak wszyscy nie będą odpowiadali za to ..

Pewnie będą chcieli się odegrać i bardziej rozpieprzą tą gre..

Bywalec
Opublikowano

GA czy CA?

Jeśli GA to jakie miał by być konsekwencje.

A co do wycieku do neta to może na potwierdzenie prawdziwości pozwu.

Ale jeśli to prawda to kierując się prawem amerykańskim to nexon dostanie logi cheaterów ( jeśli istnieją ) i specyfikacje hacka, co pozwoli zabezpieczyć grę przed tym i wieloma innymy hackami

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

logi cheaterów

To nie są jakieś gimby które nie wiedzą o co chodzi .

Nexon gdyby chciał to by nad tym popracował i zmienił zabezpieczenia .

Opublikowano

Niby to nie fake :)

Tylko pamiętajcie że przy każdym hacku to użytkownik bierze konsekwencje na siebie za używanie (bann itd)

więc żeby potem nie było spamu na forum typu "dostałem bana a to brat grał na moim acc" -.-

2096247301.png

Opublikowano

Z tego co zobaczyłem jest Nexon America i Korea więc niewiem jak EU.

Pozyjemy zobaczymy ciężko określić ale równie dobrze mogło by tak byc z GHB itp itd.

Dobrze mówisz też to zobaczyłem America i Korea:)

Spoooxu - 2LT3

Opublikowano

GameAnarchy Pujdzie Siedzieć bo robiom NIe Legalne Programy Do Gry Online a w Korei jest to Karane grzywną i więzieniem Więc żygnajcie hacki do ca bo inne firmy cheatów zacznom sie bać może będe jakeś haxy ale mało może nexon coś zrobi i ruszy dupsko skopie dupe haxorom i będzie sie lepiej grało

Opublikowano

Chamsy? Co to za problem wprowadzić hackshielda ze sprawdzaniem poprawności sumy CRC. Nexon już to stosuje lecz tylko aby sprawdzać pojedynczo reportowane osoby.

Opublikowano

Pewnie nexon doda do black marketu auto ban za 20 k nx banujesz kogo chcesz :)

No teraz to już żeś przegiął... myślę, że nexon stracił już cierpliwość i ma zamiar "dokopać" tym co grają nie legalnie tym samym niszcząc cały świat CA używając hacków.

Bywalec
Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?826406-22-07-

Patrzcie na 2 post.

Ile banów za VIP hacka od GA o.O

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Bywalec
Opublikowano

skad niby wiadomo ze to vip hacki ?

Bo jest tam mój znajomy który na tym jechał

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...