Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Game Anarchy w sądzie?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

ej koledzy wytłumaczcie mi jedną rzecz, dlaczego ludzie płacą za hacki jak wiedzą że prędzej czy później dostaną bana, jak dla mnie troche bezsensowne, no nie mówiąc o żadnej przyjemności z gry.

Opublikowano

ej koledzy wytłumaczcie mi jedną rzecz, dlaczego ludzie płacą za hacki jak wiedzą że prędzej czy później dostaną bana, jak dla mnie troche bezsensowne, no nie mówiąc o żadnej przyjemności z gry.

Bo zawsze jest mniejsza szansa i przez ten czas pobawią się na hacku " bez spamu ". Niektórzy wierzą, że jak nic nie widać to bana nie dostaną. Tak czy inaczej w logach potem wszystko wyjdzie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

huhu wkoncuuu!! chyba poziom skila na S&D spadnie :D

dla zabawy np.. :D a jak umniesz hexic to nic nie dostaniesz na vipie .. chyyyba ze bedzie taka sytuacja jaka jest teraz.

9fhc.jpg

Opublikowano

@DeViiiL
GA nie działa już od roku -.-
a btw zaraz po tym sławę zdobyło Loaded cheats, menu jest nawet podobne. przypadek? #niesondze

1375735056-U683421.png

Opublikowano

a ja mam takie pytanie, po co odkopywać coś co było pisane rok temu? ;o

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

a ja mam takie pytanie, po co odkopywać coś co było pisane rok temu? ;o

Bo dyskusji się nie zamyka. Można ją nadal prowadzić i pisać swoje rozważania na ten temat ;)

Opublikowano

Bo dyskusji się nie zamyka. Można ją nadal prowadzić i pisać swoje rozważania na ten temat ;)

łoł co się stało ;)

najpierw nie można było, potem przyszla duds i można było, potem znowu nie i teraz tak ;o zjaraniiii wszyscy :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

łoł co się stało ;)

najpierw nie można było, potem przyszla duds i można było, potem znowu nie i teraz tak ;o zjaraniiii wszyscy :D

Chodziło mi o dyskusję na temat, więc nie offtopuj. Proszę.

Opublikowano

z VIP'a ni jest przyjemność!? - Chyba nigdy na hackach nie graliście, frajda największa, zwłaszcza jak ludzie z Mixa płaczą o chamsy :PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...