Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomożecie mi dobrac dietę ?

Ważę 75kg ( Fajnie tak okrągło 0_0 )

Mam 165cm wzrostu ( tak na oko :) )

Mam Brzuszek.

Jak sie go moge pozbyc? (jakie cwiczenia ? )

I troche uda :)

Jaka diete zaczac stosowac

Jak czesto i jakie cwiczenia wykonywac

Chodze spac okolo 1-4 a wstaje 12-14 ( wiec nie wiem czy jesc sniadanie :) )

Opublikowano

6 weidera na brzuch.Bieg/rower i jakieś sporty na kondycje.

Zawsze jedz śniadanie.Zacznij chodzić spać wcześniej wstawaj tez wcześnie.Jedz o tych samych godzinach.I tu zależy czy chcesz schudnąć czy zdobyć mięśnie napisz co a ja Ci polecę dietę.

Opublikowano

W tej diecie pisze że chleba nie . To co ja mam jeść za miast chleba np. na kolacje ? I o której najlepiej spożywać posiłki :?

Opublikowano

Pieczywo to gówno nie jedz tego.Dobierz sobie pory to zależy od cb tylko żeby były o tej samej godzinie najlepiej poczytaj więcej o tej diecie.Tylko musisz przestrzegać tej diety.

Opublikowano

Pieczywo to gówno nie jedz tego.Dobierz sobie pory to zależy od cb tylko żeby były o tej samej godzinie najlepiej poczytaj więcej o tej diecie.Tylko musisz przestrzegać tej diety.

Dlaczego pieczywo to gówno?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa przeczytałeś na czym polega dieta czy się kłócisz a nic nie wiesz?

Tak kurwa poczytałem. Mam przez 2 tygodnie wpierdalać na śniadanie jajecznice ?

Opublikowano

Dlaczego pieczywo to gówno?

Zawiera niezdrowe cukry sporo węglowodanów powoduje próchnice jest robione z przetworzonej maki.

Weteran
Opublikowano

Z tego wynika, że masz nadwagę, udaj się do dietetyka, albo zwykłego lekarza, aby poradzić Ci jak ułożyć dietę.

Chociaż z mojego doświadczenia wiem, że wystarczy nie jeść słodyczy, nic po godzinie 18 oraz pić dużo wody mineralnej, niegazowanej.

Ważnym aspektem jest również ruch, zamiast siedzieć ciągle przed komputerem, to wyjdź na dwór, na przykład pograć w piłkę.

Jeździj na rowerze, biegaj, unikaj siedzącego trybu życia. Pod żadnym pozorem nie rób sobie głodówek, bo to ogromna głupota.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zawiera niezdrowe cukry sporo węglowodanów powoduje próchnice jest robione z przetworzonej maki.

Węgle jak węgle, wystarczy jeść mniej niż swoje zapotrzebowanie kaloryczne i już się będzie chudło. Podaj źródła, które mówią o tej próchnicy i niezdrowych cukrach w chlebie. Btw. widziałeś kiedyś nieprzetworzoną mąkę? lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...