Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft[FB/SURV][MODS][+Mapa Surowcowa]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.22.233
de2zjo.gifTyp Serwera: Survival/FreeBuild
de2zjo.gifPotwory: Tak
de2zjo.gifZwierzeta: Tak
de2zjo.gifPvP: Tak
de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifMods:Tak
de2zjo.gifSloty: 36
de2zjo.gifBiala Lista: Nie
de2zjo.gifNether: Tak
de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifRekrutacja TEAM'u: buddy_online.gif

1337427292-U363900.png
[HA]CMF

[GM]MrHSGS

[GM]KineQ

1337427314-U363900.png

Diamond_%28Gem%29.pngLista ModyfikacjiDiamond_%28Gem%29.png

BuildCraft

Aditional Pipes

Aditional Buildcraft Objects

Power Converters

Ic Bc Crossover

RedPower

industrialCraft

Advanced Machines

Compact Solars

Nuclear Control

Modular Force Field System
RailCraft
Computer Craft
Mo Creatures
Extra Biomes XL
Equvalent Exchange

Paczka

http://www.speedyshare.com/VTbF4/RedTuBe-Craft.zip

SKAN

2w2q6vc.png

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wnioskuję po nazwie serwera iż Administracja ma 13-15 lat.

Zgadłem ?

co ci do tego ile ma lat ważne zeby ogarniał .

kolejny zj*b który patrzy tylko na wiek ogarnij sie koleś..

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Wnioskuję po nazwie serwera iż Administracja ma 13-15 lat.

Zgadłem ?

Nie Nie Zgadłeś jak się nie podoba nikt cie do niczego nie zmusza nie graj
Opublikowano

co ci do tego ile ma lat ważne zeby ogarniał .

kolejny zj*b który patrzy tylko na wiek ogarnij sie koleś..

Po pierwsze, słowa typu "koleś", "zjeb" mów do brata/siostry jeśli Ci na to pozwalają, nie rozmawiasz z kolegą.

Oczywiście wiek jest ważny, nikt nie ma ochoty grać z dzieciakami.

Opublikowano

Nie Martwcie się nie mamy 13 lat a jeżeli o ogarnianie chodzi to ogarniamy i mamy doświadczenie z serwerami

Opublikowano

Zapewne doświadczenie takie jak większość tutaj Administratorów "Pseudo" serwerów które padają po nie całym miesiącu.

Opublikowano

jestes jakims krytykiem serwerów jesli tak to wypierdalaj mam wyjeba#e na to czy jestes kolega czy nie ja z takimi jak ty tak rozmawiam wiec shut up

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Nie mozesz znalesc dziewczyny ze cisneicie redtube przez kamerkami ?

Nie wbije bo zjebali nazwe.

Opublikowano

Nie mozesz znalesc dziewczyny ze cisneicie redtube przez kamerkami ?

Nie wbije bo zjebali nazwe.

co ma nazwa do mojego prywatnego życia i co ma nazwa do serwera nie liczy się jak się nazywa liczy czy spełnia swoje zadanie
Opublikowano

wbiłem zobaczyłem nie polecam dlaczego hmm dlatego że administracja ma 13 lat jednym z adminów jest KrakersPL który totalnie olał swój własny serwer i teraz chodzi po serwerach i prosi się o wyższe funkcje po nad to po wejściu na serwer zostałem obrażony co wiąże się z brakiem szacunku tych dzieci w paczce brak podstawowego modu który jest niezbędny do gry z modami czyli optifine ponoć jest nie kontatybilny z całą paczką <śmiech na sali> kwestia znajomości Javy i ewentualnych koryg w kodzie ale czego wymagać od 13 letnich dzieci sorki krakers ma 16 ale i tak jego kultura osobista i wychowanie są równe poziomowi 3 klasy podstawówki ponoć na serwerze jest mo'creatures niestety ja po przejściu kawalka mapy ani jednego moba z tej fajnej modyfikacji nie ujrzalem moja ocena tego serwera to 2 / 10 więc nie polecam chyba ze jestes osoba chamska i prostą i chcesz się w takim towarzystwie po obracać ale to już twój wybór graczu z pozdrowieniami dla całej ekipy tego serwera Choina1990

P.S.

takich prostaków to ja w życiu nie spotkałem

Opublikowano

@up

Też tak sądzę, że jest adminem -.-

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Co do OptiFineHD - Jest on niekompatybilny z tą wersją więc nie działa zbliżenie.

Mo'creatures działa, mam nawet jajko rybki ^^

Co do Twojego szczeniackiego zachowania to mam jedno do powiedzenia:

Wbijasz na serwer pierwszy raz a już masz Xraya, więc pozdrawiam Cię Trollu :*

Andrzej.png
Opublikowano

wbiłem zobaczyłem nie polecam dlaczego hmm dlatego że administracja ma 13 lat jednym z adminów jest KrakersPL który totalnie olał swój własny serwer i teraz chodzi po serwerach i prosi się o wyższe funkcje po nad to po wejściu na serwer zostałem obrażony co wiąże się z brakiem szacunku tych dzieci w paczce brak podstawowego modu który jest niezbędny do gry z modami czyli optifine ponoć jest nie kontatybilny z całą paczką <śmiech na sali> kwestia znajomości Javy i ewentualnych koryg w kodzie ale czego wymagać od 13 letnich dzieci sorki krakers ma 16 ale i tak jego kultura osobista i wychowanie są równe poziomowi 3 klasy podstawówki ponoć na serwerze jest mo'creatures niestety ja po przejściu kawalka mapy ani jednego moba z tej fajnej modyfikacji nie ujrzalem moja ocena tego serwera to 2 / 10 więc nie polecam chyba ze jestes osoba chamska i prostą i chcesz się w takim towarzystwie po obracać ale to już twój wybór graczu z pozdrowieniami dla całej ekipy tego serwera Choina1990

P.S.

takich prostaków to ja w życiu nie spotkałem

KrakersPL nie jest adminem a i muszę cie zadziwić moby z mo'creatures się pojawiają dopiero gdy jesteś na jakimś chanku przez określony czas a i nie wiem kto tu ma 13 lat jak nie potrafi czytać komu przy nick'u pisze admin

nie mozna wbic na serwer poniewaz cos jest z solarami nowymi wyskakuje :Ze nie mam wgranych compaktow a wgralem, prosze to naprawic.

sprawdze co jest nie tak
Opublikowano

Nie wiem co może być z paczką 1-2h temu wszystko było w porządku a teraz coś nie działa postaramy się naprawić to jak najprędzej

Opublikowano

@edit nie wbije -.- paczka do dupy sie nadaje ..... wiec nie gram

Paczka działa instalowałem ja 1-2 h. temu i nie miałem problemu

Opublikowano

Powiem jedno nazwa to nazwa liczy się serwer jeżeli obchodzi was taki mały detal jak nazwa to nie wiem jakie wasze są wymaganie na serwie 0 osób poniżej 18 lat ? w 100% w pełni ogarnięty serwer bez bugów lagów itd? podam mały przykład jeżeli patrzysz na dziewczyne co ci się w niej liczy jak wygląda czy jej wnętrze osobowośc itd bo mi bardziej to drugie a jeżeli cie to pierwsze interesuje to jesteś prostakiem.

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...