Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft[FB/SURV][MODS][+Mapa Surowcowa]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Zagrał bym ale nie rozumiem modów..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrał bym ale nie rozumiem modów..

Mam w planach zrobić tutorial bez obaw nauczysz się raz dwa :-)

PS; co do mobów z Mo Creatures występują one po jakimś czasie na nowych biomach a na starych biomach może je spotkać częsciej

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie - ZAGRAM

Ciekawe czy ogarniają a nie się mądrzą bo mają władze ....

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Ts3 Nie działa nie wiem czemu ale proszę o naprawienie bo chcę pogadać :P

I mój fail co do skanu :P bo mi Anti nic nie wykrył :) Sory

A i serverek jak dla mnie fajny nie że jest najlepszy ze wszystkich ale da się grać i pogadać ale

Multi2 Oszukał admina z tą zbroją Nano Suit jesze się śmiał z admina i dał to jemu koldze aut... coś tam.

Pozdrawiam i Polecam Sniperz

P.S. Mogliście by zmienić nazwe na RTC Lepiej pasuje i gracze by się nie czepiali.

Błąd instalacji Help.!.

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcmpyolaGul6WSzdfP2uzY1s_M1tDVp9Tjyg

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@up

Też tak sądzę, że jest adminem -.-

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Co do OptiFineHD - Jest on niekompatybilny z tą wersją więc nie działa zbliżenie.

Mo'creatures działa, mam nawet jajko rybki ^^

Co do Twojego szczeniackiego zachowania to mam jedno do powiedzenia:

Wbijasz na serwer pierwszy raz a już masz Xraya, więc pozdrawiam Cię Trollu :*

nie wiem ile twoja matka musiala wpiepszac wapna podczas ciazy ze takiego pustaka urodzila ale x-raya nie mialem a ze ty masz jaies chore wymysly to juz nie moj problem wlasnego serwera nie potrafiles ogarnac i sie skonczylo na upadku wez sobie dziewczyne znajdz a nie trolujesz na kazdym serwerze z modami myslisz ze jestes jakis pro to cie na ziemie sprowadze i powiem ze jestes zwyklym gowniarzem a to ze ty lecisz na x-ray'u no to powiem tak nie mierz ludzi swoja miarą po za tym bylo trza mnie nie wyzywac ciulu bo ja nikogo nie obrazalem a ty ze swoimi kolegami mnie zaczeliscie bez powodu znajac zycie serwera za miesiac nie bedzie a ty dalej pojdziesz sepic na inne

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!

NOWA PACZKA DO POBRANIA W TEMACIE

!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze wascie darujcie sobie te wyzwiska każdy ma prawo wyrażenia opini na temat innego użytkownika lub serwera ale bez wyzwisk i kurw

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

CO ZROBIĆ JAK KTOŚ UTKNĄŁ NA MAPIE SUROWCOWEJ?

ADMIN NAPRAWISZ TO ?!

POMOCY !

PO WEJŚCIU NA SERVER CZARNY EKRAN MAM A KOLEGA MÓWI ŻE NA SERVERZE JESTEM

Opublikowano

CO ZROBIĆ JAK KTOŚ UTKNĄŁ NA MAPIE SUROWCOWEJ?

ADMIN NAPRAWISZ TO ?!

POMOCY !

PO WEJŚCIU NA SERVER CZARNY EKRAN MAM A KOLEGA MÓWI ŻE NA SERVERZE JESTEM

wbij na serwa pod innym nickiem napisz jaki masz i wbij na niego ja cię tepne

Ts3 Nie działa nie wiem czemu ale proszę o naprawienie bo chcę pogadać :P

I mój fail co do skanu :P bo mi Anti nic nie wykrył :) Sory

A i serverek jak dla mnie fajny nie że jest najlepszy ze wszystkich ale da się grać i pogadać ale

Multi2 Oszukał admina z tą zbroją Nano Suit jesze się śmiał z admina i dał to jemu koldze aut... coś tam.

Pozdrawiam i Polecam Sniperz

P.S. Mogliście by zmienić nazwe na RTC Lepiej pasuje i gracze by się nie czepiali.

Błąd instalacji Help.!.

http://imageshack.us...Y1s_M1tDVp9Tjyg

zostala podana nowa paczka nie instalator pobierz ją i wrzuć do folderu .minecraft czystego 1.2.5
Opublikowano

nie wiem ile twoja matka musiala wpiepszac wapna podczas ciazy ze takiego pustaka urodzila ale x-raya nie mialem a ze ty masz jaies chore wymysly to juz nie moj problem wlasnego serwera nie potrafiles ogarnac i sie skonczylo na upadku wez sobie dziewczyne znajdz a nie trolujesz na kazdym serwerze z modami myslisz ze jestes jakis pro to cie na ziemie sprowadze i powiem ze jestes zwyklym gowniarzem a to ze ty lecisz na x-ray'u no to powiem tak nie mierz ludzi swoja miarą po za tym bylo trza mnie nie wyzywac ciulu bo ja nikogo nie obrazalem a ty ze swoimi kolegami mnie zaczeliscie bez powodu znajac zycie serwera za miesiac nie bedzie a ty dalej pojdziesz sepic na inne

Weź wyjdz trolu z tego tematu, wyzywasz cały czas jak dziecko 9 letnie.

Czepiasz się tak mojego serwera, to ciekawe czy Ty byłbyś w stanie wyłożyć na serwer gdzie jest 15 osób online dziennie 300 zł miesięcznie.

Andrzej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...