Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM METIN2

KURCZAK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że gdy np. jadę na koniu to co jakiś czas (ok 1 min albo częściej), cofa mnie do miejsca gdzie byłem 3 sekundy wcześniej. Czasami przez to wyrzuca mnie z gry... Załamuję ręce, ponieważ chciałem zająć czas bo złamałem nogę. NIGDY nie używałem żadnych kamer modów i żadnych czitów. Grałem na PL-u przez bardzo długi okres dawno temu i nigdy nie miałem lagów a tym bardziej tych "cofek". Sprzęt dalej ten sam.

PROSZĘ O POMOC! :( :( :(

Opublikowano

Sprawdź porządnie połączenie sieciowe następnie wyłącz zapory systemowe i zrób resinstall metina i potem sprawdź czy coś to pomogło.

Opublikowano

to jest zabezpieczenie, a nie lag. Często się tak zdarza, ponieważ, gdy idziemy z dużą prędkością, to cofa nas zabezpieczenie przed SH. Spróbuj wylogować się i jeszcze raz zalogować.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=KUPgpvUsbSw&feature=youtu.be

Wygląda to tak. Mam internet z Orange Freedom 6mb. Dawno temu miałem neostrade 1mb i nie miałem lagów, więc to nie internet. Jeśli ktoś zna rozwiązanie to bardzo proszę tłumaczyć na "zielono", bo nie interesuję się zbytnio komputerami i paru spraw nie rozumiem.

Właśnie mi się przypomniało, że jedyną zmianą części w komputerze był dysk twardy na lepszy, ale to chyba nie ma zbyt wielkiego znaczenia.

Opublikowano

Z tego twojego video wnioskuję, że jest to zbugowany klient albo ja już nie wiem.

Usuń klienta, spatchuj na nowo (nowym patcherem lub launcherem), włącz i sprawdź jak nie zadziała to nie wiem.

Pytanie: Tylko na tym serwerze tak masz?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Na każdym i nawet na PL. Więc reinstall klienta nic nie da moim zdaniem. Przypomniało mi się kiedyś, że przez przypadek zmieniłem coś w ustawieniach monitora i miałem tak jakby 2 pulpity. Jeden pusty który widziałem, a drugi był "obok" i go nie widziałem, to chyba była opcja na 2 monitory.

Opublikowano

W panelu sterowania mam napisane tak :

Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2

Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2

Microsoft .NET Framework 3.5 SP1

Microsoft .NET Framework 4 Client Profile

Opublikowano

To nie było przez internet. Po wyłączeniu zapory wszystko płynnie śmiga :)

Dzięki wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...