Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack

MrBloody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz mam strone na ktorej wydaje mi sie jest hack na glownej stronie jest pokazane i czy moglby go ktos sciagnac bo ja niemoge bo niedostalem aktywacyjnego emaila nie wiem moze niedziala ale jest nadzieja jesli to nie wypał prosze niech ktos poda jakis hack

oto link niestety nie da sie go wkleic wiec nie podam

Close topic!!!!!

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Yyy okey xD , w regulaminie jest jak byk napisane iż niemożna reklamować innych stron internetowych xD , ale jak tak bardzo chcesz możesz wysłać komuś na pw ;0

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Jeżeli sie nie da to najwyraźniej coś jest nie tak z tym twoim linkiem , najprawdopodobniej wygas ;/

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Napisz nazwe strony sprubuje go sciagnac jak bedzie dzialal to zadbam o to abys ty go dostal(a) :D :rolleyes: i inni z tego forum

POZDRAWIAM ;)

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Czy niewyraźnie się wyraziłem ? , nie reklamujemy innych stron i forum internetowych ; no chyba że na pw drodzy czytelnicy xD

Opublikowano

fail, jest zakaz reklamowania innych for o stronach nie ma mowy. wg ciebie gdy napisze google.pl to powinienem warna dostać? Czytajcie ludzie regulamin ze zrozumieniem :/ "8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego."

A co do tej stronki to jak nie chcesz podawać to wyślij mi na pw i sprawdzę tego hacka

Mariuszw13.png
Opublikowano

boze ludzie zrozumcie nie da sie dac na pw a z tego co sie tam dowiedzialem zeby sciagnac hacka trzeba miec konto premium na tej stronie

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Nie rozumiecie ze MrBloody nie moze na PW i posta wrzucic linku bo ta strona z tym hakiem jest jakas zryta???

Więc nie ma co rozmawiac o tym wiec tak jak muwił Assassin Temat do zamknięcia...

<_<

04030013_Stasiu178.png

Uczę sie pisać wyraźnie i dokładnie!!!

10 postów

20 postów

30 postów

40 postów

50 postów

60 postów

70 postów

80 postów

90 postów