Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnosnie serwera?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszytskich,

chyba w dziale minecraft z tego co widze nie ma działu pomoc lub coś takiego, by zadać klika pytań więc mówie odrazu jak zły dział przepraszm ;/

Moje pierwsze pytanie jest następujące:

1. Czy jest plugin na więzinie? Wiecie chyba o co chodzi że jest komenda aresztu gracza i jakiś tam ustalony czas i żeby ten gracz w więzieniu nie mógł wpisywać komend bo jak będzie mógł to wiadomo tepnie się choćby na /spawn. Jeżeli jest taki plugin podajcie nazwe i spis komend będe bardzo wdzięczny lub mały poradnik.

2. Jak nazywa się plugin 'magiczny dywan', chyba MagicCarpet prawda?, a i jak zrobić? przypisać? ten dywnik załóżmy tylko dla adminów (używam groupmenager), nigdy nie miałem do czynienia z tym pluginem więc drobne wytłumaczenie też by się przydało. Czy jak zainstaluje na serwer to nikt oprócz HeadAdmina nie będzie mógł używac dywniku? oraz jak go dać innej randze.?

3. Do minecraft jest plugin trampolina jak go zainstalowałem to każdy może robić trampoline jak zablokować to innym graczom? da sie? czy nie?

4. Znacie może fajne rzeczy(pluginy) dla vip'ów na serwer?

Za odpowiedzi z góry dziękuje,

mam nadzieje że pomożecie,

Pozdrawiam

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1.Plugin Jail.

Tutorial:

http://www.youtube.com/watch?v=wKJahNKLi48

2.Musisz dać uprawnienia,ale ja nie wiem jakie to są.

3.-

4.Komenda /fly ,żeby mógł latać nie mając Creative;drugie /sethome.

Opublikowano

Dla vipów polecam plugin latania na smoku u mnie sie to sprawdza a nazwa to DragonMounts :)

Może małe wytłumaczenie? Jakie są do tego komendy? Jakiś link?

Jeszcze bym prosił o pomoc do pytania 3-ciego

i dziękuje

I jeszcze jedno pytanko ;p Czy ta wersja mobareny jest aktualna? http://dev.bukkit.or...ena-v0-94-4-65/ bo z boku pisze ze ona nie działa na 1.2.5 ? jak macie to dajcie swego linka?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...