Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja daggerek pytania (za odp. 2like)

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siemka! Na s26 (Solar) mam 3małże i fms'ika+8 z kd śmierci. Mam tam też buffkę (32lv) oraz surę wp na której nie gram , bo kupiłem a głupie skille xD (38lv). Więc na początku chciałem zagrać sobie wp'kiem od nowa , ale wpadłem na pomysł czy by od nowa zagrać daggerem. Jak radzicie? Sprzedał bym tego fms'a kupiłbym jakieś eq dla ninji , bo zawsze tańsze. Nie wiem czy grać , bo zawsze lura szukają (solar , nowy serwer :P). , eq , ku troszkę ale zawsze coś tańsze.. jestem dość doświadczonym graczem (3lata gry) , ale nie grałem ninją daggerem więc nie wiem jak przebieg gry będzie wyglądał. Więc co? Grać tym daggerem? Odpowiedzi sensowne nagrodzone 2 "lajkami".

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Jak dla mnie sposób beznadzieja bo lura 90% graczy szuka od 25-50lv a potem jak dobijesz ten 50lv jak będziesz expił no chyba że miał byś poli na p i na marmurkach w v2 to szybko exp leci ale odradzam ci grę ninją lepiej zostaw tego fms +8 i graj wp'ekiem.

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz grać Ninją tylko po to, by lurać to nie graj, bo maxymalnie wbijesz 50 poziom na BO i już większego nie wbijesz, lecz jakbyś samodzielnie expił, to tak, mógłbyś zajść daleko.

Za tego fmsa nic dobrego nie kupisz, więcej z niego użytku, niż wartości w Yang.

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 21 Lipca 2012 - handel
Ukryte przez Enzil, 21 Lipca 2012 - handel

lepiej zrób wojownika , tak się składa że mam wojownika mental 49 lvl na solar + bufke 36 lvl X2 M skille z 40 sm konto jeżeli byś chciał kupić zapaszam kontakt 4526228

Proszę o Plusowanie staram się robić poradniki najlepiej jak umiem,Oto lista moich poradników

http://www.mpcforum.pl/topic/393646-vtutjak-zrobic-swoj-serwer-hamachi-minecraft-dokladnie-opisane/page__p__2802323#entry2802323-[Vtut]Jak zrobić serwer hamachi Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/381434-vtutjak-robic-filmy-hd-w-wmm/page__p__2708966#entry2708966-[Vtut]Jak robić filmy HD w windows movie maker

http://www.mpcforum.pl/topic/381414-tutdarmowe-hltv-na-swoj-serwer/page__p__2708809#entry2708809-[Tut]Jak wstawić darmowe HLTV na swój serwer counterstrike

http://www.mpcforum.pl/topic/389891-jak-przetrwac-pierwsza-noc-w-minecrafcie-by-xdanielxmeitn2/page__p__2773282#entry2773282-[Vtut]Jak przetrwać pierwszą noc w minecrafcie

Opublikowano

Jak dla mnie sposób beznadzieja bo lura 90% graczy szuka od 25-50lv a potem jak dobijesz ten 50lv jak będziesz expił no chyba że miał byś poli na p i na marmurkach w v2 to szybko exp leci ale odradzam ci grę ninją lepiej zostaw tego fms +8 i graj wp'ekiem.

Podzielam jego zdanie.

Wydaj troche kasy i zrób poli na p;pi wtedy graj sobie archerem :)

Mimo co polecam gre wojem ;p.

W ostateczności surka.

52879652906480089613.jpg
Opublikowano

Wbijasz 50lvl na Bo lurując. Robisz stopa i robisz militara. Zbierasz troszkę yang aby podkrecic eq. Przy okazji zrob buffa 35lvl (blogo i pomoc) Stopa tego zrób na ok 2-3tygodnie.

Robiac tego militara mozesz zrobic dropka i nim dropnac mega wierzchowca-nie mozna go sellac wiec dropka zrob na koncie ninji, lub jak ubijesz metina i Ci dropnie to podniesiesz ninja.

Taki wierzchowiec pozwoli Tobie spokojnie expic w v2. Majac militara, wybierasz na wierzchowcu bonus 150defa. Czyli ok 500 powinenes miec z wmiare dobrym eq. Tyle Ci bedzie wystarczało aby brać na 50lvl+ 2-3 grupki w v2. Jak juz wbijesz 61lvl robisz stopa, łatwisz tarcze na 61, zbroje na 61, masz o wiele wiecej defa, znow dropisz wierzchowca i expisz do tego 70 w v2. Co do expienia w v2. Powinienes bić jakimś fms'em, + 9sr min.ok 15 i wtedy byś miał hity po ok300-400 z krytem 750+.

Opisane tak w skrócie jak mozesz grac ninja.

Pozdro

Pasjonat
Opublikowano

Jutro dam resztę plusów , bo na razie limit -.-

Dzięki za odp. czekam na następne.

Nie wiem czy grać tą ninją , zawsze jak grałem na PL'u to widziałem jak ninje ładnie kosiły w v2 z sztyletów (bez konia), nie wiem.. zupełnie nie wiem xD

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Jutro dam resztę plusów , bo na razie limit -.-

Dzięki za odp. czekam na następne.

Nie wiem czy grać tą ninją , zawsze jak grałem na PL'u to widziałem jak ninje ładnie kosiły w v2 z sztyletów (bez konia), nie wiem.. zupełnie nie wiem xD

Też tak możesz. Tylko musisz miec juz lepsze eq, najlepiej po 61lvl tak expic :P

Opublikowano

Wg. mnie lepiej zagrać WP... Bd. mógł sam spokojnie expić a nie liczyć na to, że ktoś Cię podexpi.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem , chyba spróbuję zagrać tą ninją , w końcu kiedyś trzeba spróbować ^^ tylko obym tego nie żałował , warto sprzedać tego fms'a +8 z kd śmierci+3 i kupić coś dla ninji (koziki , jakaś zbrojka czy inne pierdołki)?

@EDIT

@UP nie chodzi mi o to , że ktoś mnie będzie expił , tylko jak się nawinie to poluram.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Zdecydowanie WP.

Do 45-50 będziesz lurować na BO takim daggerem, później poli G-P i na marmurach z bufem w v2.

Jeżeli zależy Ci na expie graj na WP, jeżeli chcesz być dobry w pvp bierz daggera. A i WP ma jeszcze taki plus że rozwala metki, dagger nie koniecznie ;/

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Pasjonat
Opublikowano

Kurde teraz to żeście mi namieszali xDD :D Teraz wychodzi na to , że biorę WP'eka.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Według mnie zagraj wp i sam szukaj lura. Zrób sobie do niego buffa i będziesz kosa do expa. Ponieważ dagger do lurania się nie opłaca max wbijesz około 50 lvl na BO, a potem już lura sie nie szuka.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Pasjonat
Opublikowano

TEMAT do zamkniecia. Dzieki za odp. biore wp'eka a buffa juz mam 32lv. Sorry za ortografie ale pisze z fona.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...