Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam Dedyk 40 slotow. Za FRee

SławoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Jacek

Wiek (Minimum 15):16

Czy umiesz edytować pluginy.:Tak umiem edytować

Znajomość komend.:100%

Doświadczenie.:duże bardzo duże

Ile już grasz w Mc.:Gram od InDev to znaczy od początku minecraft

Dlaczego tobie mam dać serwer?

:Chciałbym mieć własny serwer

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Jak up (tzn. 2 post ;]) tylko imie i lata mam inne ;] Mam na imie ( nie zdradzam publicznie. Pisz mi Xosus ) a lat to mam 15 ;]

To ma być podanie?

Na podania Czekam do godz: 20:30. Potem Serwer otrzyma osoba która napisała najlepsze podanie!

Opublikowano

Imię Damian

Wiek (Minimum 15) akurat 15

Czy umiesz edytować pluginy. Tak, umiem je edytować oraz pisać proste pluginy

Znajomość komend. Bardzo dobra popularnych pluginów typu: World Edit, Guard, LWC itp.

Doświadczenie. W prowadzeniu serwerow czy w MC? Jedno i drugie jest na 6. U mnie nie pada serwer po miesiącu. Jak ma padać to lepiej go sprzedać zaufanej osobie. Kase i czas teraz mam więc dłuuuugo nie padnie.

Ile już grasz w Mc. Bardzo długo. Znam bardzo dobrze crafting. Nie umiem tylko za dobrze Mikstur.

Dlaczego tobie mam dać serwer? Miałem własny serwer. Bardzo dobrze rozkręcony ale sprzedałem bo kasa była potrzebna i szkołe zmieniałem. Bardzo bym prosił o ten server. Mam gotową paczkę z mapą. Myślę, że w przyszłości się odwdzięcze.'

PS:.:Ja nie musze robić nowego projektu. Wystarczy, że zreaktywuje poprzedni.

Zależy mi na tym dedyku...

Opublikowano

Imię Mateusz

Wiek (Minimum 15) Mam 4 lata (rocznik 96)

Czy umiesz edytować pluginy.Tak tylko za pomoca gotowych paczek:D

Znajomość komend. Znam /register i /stop

Doświadczenie.0.15

Ile już grasz w Mc. 2 lata

Dlaczego tobie mam dać serwer? Bo umiem go off i off

Opublikowano

Imię: Dawid

Wiek (Minimum 15): 16

Czy umiesz edytować pluginy. oczywiście oraz potrafię naprawiać bugi znajomość języka java,python

Znajomość komend. 100%

Doświadczenie.Bardzo duże

Ile już grasz w Mc.5 lat

Chciał bym postawić serwer do minecrafta lecz brak środków posiadałem serwery teraz robię serwer modowany z ic2 bc2 redpower oraz innemody

Opublikowano

Imię Wojtek

Wiek (Minimum 15) 16

Czy umiesz edytować pluginy. Tak umiem

Znajomość komend. Bardzo dobrze na 100%

Doświadczenie. No dobre.

Ile już grasz w Mc. Od bety 1.4_0 czy jak tam juz zapomniałem ;D

Dlaczego tobie mam dać serwer? Bo lubię grać na serwerach. I bardzo bym chciał mieć swój własny.

Opublikowano

Imię: Paweł

Wiek (Minimum 15):15

Czy umiesz edytować pluginy: Tak, potrafię je modyfikować.

Znajomość komend.: 97%

Doświadczenie: Od czasów Beta gram w MC. A żałuję, że nie wcześniej rozpoczełem tą piękną przygodę. Co do zarządzania serwerami mam dobrą wiedzę, VIP'y itd., serwer często utrzymuje się na tym, jak brakuje, to składki adminów,moderatorów.

Ile już grasz w Mc: Od Beta, tak jak powyżej napisałem.

Dlaczego tobie mam dać serwer?: Chciałbym stworzyć sieć profesjonalnych serwerów Minecraft, tylko że brakuje mi 1 serwera , aby nazwać to "siecią". Jeżeli mi powierzysz serwer, wielkie dziękuje z mojej strony i osób pragnących zagrać kiedyś na tym, drugim serwerze. Fakt, może ten 1 serwer nie jest jeszcze w 100% dopracowany, lecz napewno go dopracuję, i tym bym się też zaopiekował z moim kolegą z sieci ; ]

Spotkacie mnie teraz pod nickiem ElonI., w przeszłości miałem takie nicki jak: PawLord, LordzikPaw, Nienawisc.

Gdy masz jakieś pytanie do mnie, pisz śmiało na PW!
Gdy masz również możliwość, albo np. pomogłem, polub mój post, napewno się to Tobie zwróci w przyszłości!

Opublikowano

Imię Kuba

Wiek (Minimum 15) 17

Czy umiesz edytować pluginy. Tak

Znajomość komend. Wszystkie

Doświadczenie. 100%

Ile już grasz w Mc. Od Początku

Nie mam pieniążków na otworzenie serwera, a chciałbym otworzyć serwer, ponieważ pomagałem zakładać 2 dedyki i wypaliły w 100% gralo dużo osób

i sądzę, że to dzięki mnie bo jak zrobili reset pluginów i all to wszyscy gracze poszli na inny serwer i grały jakieś nowe 10 osób na 70 slotów, a zawsze bylo 70/70

Opublikowano

Imię

Wiek 16

Czy umiesz edytować pluginy. :Oczywiście!!

Znajomość komend.: 99,9%

Doświadczenie.:potrafie wrzystko

Ile już grasz w Mc.:od 1.3.2 (mam premium)

:Twoże serwer miecraft z modami i potrzebuje mocnego dedyka ;p (robilem juz kilka serwerow)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Siemka. Dziś mam do oddania serwer minecraft dedyk. Chcę oddać go uczciwej i mądrej osobie. Proszę pisać podania o serwer. O to wzór.

Imię

Wiek (Minimum 15)

Czy umiesz edytować pluginy.

Znajomość komend.

Doświadczenie.

Ile już grasz w Mc.

Nie umiem edytowac, nie mam takiej potrzeby.

Wszystkie komendy w małym palcu.

Doświadczenie - duże

Gram prawie dwa lata (administrowanie serverami)

Dlaczego masz mi dać server? Ponieważ właśnie szukamy taniego dedyka dla profesjonalnego servera RPG. W tej chwili hostuje go na wlasnej maszynie, graczy przybywa i to juz nie wystarcza. Chcesz dokladniejsze info, pisz do mnie na PW.

1377774857-U369478.png

Znawca
Opublikowano

Imię: Patryk

Wiek (Minimum 15): 15 i 3 miesiace

Czy umiesz edytować pluginy: Tak umiem. Miałem swój serwer.

Znajomość komend: w 100%

Doświadczenie: Administratorem byłem kilka razy, zawsze dobrze mi szło.

Ile już grasz w Mc: z 2 lata będzie

Dlaczego tobie mam dać serwer?:

Hmm.. miałem swój serwer ale nie stety hamachi ;/ Zawsze chciałem miec dedyka ale nie stety nie mam na to pieniędzy. Administratorem byłem jednak kilka razy na innych serverach i nikt na mnie nie narzekał. Naprawde dobrze bym się nim zajął

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Imię : Adam

Wiek (Minimum 15) : 15

Czy umiesz edytować pluginy. : owszem

Znajomość komend. : znam bardzo dużo komend . Nawet tych do których wymagane są pluginy

Doświadczenie.

Ile już grasz w Mc. : od alphy

Dlaczego tobie mam dać serwer? Ponieważ koledzy kupili serwer , na którym byłem głównym head adminem i nic nie płaciłem. Chciałbym ich za to wynagrodzić moim serwerem .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Wiek 16

Czy umiesz edytować pluginy. Tak umiem posiadam własny serwer.

Znajomość komend. 9/10

Doświadczenie. Tak jak mówiłem posiadam własny serwer i gra na nim dużo osób.

Dlaczego tobie mam dać serwer? Mam serwer Minecraft Dedyk ale chce zrobić sieć serwerów Minecraft a niestety nie stać mnie na drugi serwer i dlatego chciałbym otrzymać ten.

156932_489791741064881_153236492_n.jpg
Opublikowano

Imię:

Adam

Wiek (Minimum 15): 16

Czy umiesz edytować pluginy: Tak pewnie że tak potrafię zrobić wszystko sam miałem masę serwerów dedykowanych.

Znajomość komend: znam chyba wszystkie ;]

Doświadczenie: pełno serwerów, składanie własnych plików itp itd.

Ile już grasz w Mc: dawne czasy.... czekałem aż wprowadzą łóżka

Dlaczego tobie mam dać serwer?: Ponieważ ja się nim dobrze zaopiekuje, nie stać mnie teraz na serwer lecz napewno go utrzymam przez dlugi okres czasu! serwer nie bedzie sie marnował.

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

PODANIE O SERWER DEDYKOWANY MC

Imię: Łukasz

Wiek (Minimum 15): 15,5

Czy umiesz edytować pluginy. Oczywiście, nie mam z tym żadnych problemów.

Znajomość komend. 100%

Doświadczenie. Miałem swój serwer na myshell.pl (darmowe konta shellowe) dopóki się nie zamknęli. Posiadam dużą wiedzę związaną z programowaniem. Posługuje się sprawnie html, xhtml, php i css.

Dlaczego tobie mam dać serwer? Jestem miłym, odpowiedzialnym, chłopakiem, który dobrze zaopiekuje się tym serwerem. Posiadam dużą wiedzę z zakresu informatyki.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i już teraz za to dziękuję.

Z poważaniem: Xart

Opublikowano

Imię :

Kacper

Wiek (Minimum 15) :

22 Lat.

Czy umiesz edytować pluginy :

Tak. Java , C++ , config.

Znajomość komend :

To zależy od pluginów. 95%.

Doświadczenie :

Miałem około 10 swoich serwerów , i byłem adminem na 20 serwerach.

Ile już grasz w Mc :

Od początku , alpha.

Dlaczego tobie mam dać serwer :

Miałem własne serwery , pliki serwerowe , etc. ale nigdy jakoś nie miałem funduszy na serwer. Zawsze szukałem sponsora. Obecnie mam inne wydatki niż minecraft.

tiger20m.jpg

Opublikowano

Imię: Jakub

Wiek (Minimum 15): 17

Czy umiesz edytować pluginy? Oczywiście, zwracam uwagę na każdy cal edycji pluginu.

Znajomość komend. Wszystkie podstawowe Minecrafta, WorldEdit, WorldGuard, SkyBlockMultiplayer, Factions, Essentials i wiele wiele więcej..

Doświadczenie. Bardzo wysokie.

Ile już grasz w Mc. Od Beta 1.6 (PREMIUM).

Dlaczego tobie mam dać serwer? Przygotowuję wlaśnie pliki dla serwera SkyBlock. Mój poprzedni SkyBlock który prowadziłem z kolegą miał ciągle po 20-30 graczy dostępnych, niestety... hoster przestał hostowac serwer (oto link do prezentacji: http://www.mpcforum....kyblockpl25573/). Dlatego tez teraz zamierzam zrobić nowy SkyBlock. Ten typ serwera jest dość unikalny dzięki czemu więcej graczy gra na serwerze, przewiduję około 30-40 graczy jako ze serwer ma być o wiele lepszy od pierwszego, dlatego masz pewność ze twój dedyk nie zostanie zmarnowany. Wszystkie receptury craftingu znam właściwie na pamięć, więc nie patrz na to ze gram dopiero od BETA 1.6, od tego czasu zdążyłem poznać Minecrafta jak niewiele osób. Będziesz mógł odwiedzać serwer bez problemu, żeby zobaczyć ze Twój serwer nie został zmarnowany. Serwer będzie miał rangę VIP, z której częściowo będzie się utrzymywał serwer, ale gdy nie starczy z VIP na opłacenie serwera - opłacę go z własnej kieszeni, z tym nie ma problemu. Mój serwer nie będzie miał bugów takich jak klonowanie itemów z AuthMe czy też bug z //// w xAuth, znam te bugi na pamięć i wiem jak się przed nimi zabezpieczyć. Znam też bardzo dobrze ortografię, masz pewność ze na moim serwerze nie będę robił idiotycznych błędów tak jak na niektórych serwerach: muj, hce, itp.. Zawsze aktualizuję Bukkit na bieżąco, chyba ze któryś z moich pluginow nie jest kompatybilny. Znam pojęcie estetyki, mapa na Moich serwerach ZAWSZE jest estetyczna i ładna, nigdy tak jak na niektórych serwerach brzydka i nieestetyczna. Mam dużo czasu, tak więc mogę w dużej mierze poświęcić się serwerowi. Na moim serwerze będą też spolszczone wiadomości śmierci oraz plugin od SkyBlocka. Nigdy nie rozdaję graczom mojego serwera przedmiotów, co sprawia ze KAŻDY jest równy. Nie jest ważne to czy jest moim znajomym, ciotką czy kuzynką. Wiem jaka to odpowiedzialność prowadzić dość duży serwer bo już to robiłem, i śmiem twierdzić ze szło mi to bardzo dobrze. Dostępny będzie również sklep w grze w którym możesz sprzedawać przedmioty i kupować za to nowe, ceny będą unormowanie co sprawi ze gra nie znudzi się szybko. Nie będzie to kolejny nudny serwer Survival z frakcjami, czy też FreeBuild... między innymi dlatego wybrałem SkyBlock. Gracze mają już dość takich serwerów, chcą czegoś nowego i ciekawego czegoś dzięki czemu na nowo mogliby odkrywać Minecraft. Taki właśnie będzie mój serwer.

Mam nadzieję ze Cię przekonałem

Pozdrawiam.

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

CO TO MA BYĆ ?! Anguska skopiowała odemnie "Dlaczego tobie mam dać serwer?" tak samo jak z "Znajomością komend" ściągneła odemnie ... Poprostu chamstwo .... Widać,że jej serwera powierzać się już całkiem nie opłaca ... A post zgłoszony !! Nie masz prawa kopiować mojej wypowiedzi , rozumiesz?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...