Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mineserv.eu vs fiberhost.pl

TnTcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również jestem za mineserv.eu, lepszy hosting. Nie ma lagów, wszystko było jak należy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

MineServ lepsze bo podsyłacie kolesiowi na priv ref linki... Ludzie opanujcie się....

Zapraszam do FiberHost.pl - maszyny nie są przepełniane, support odpowiada do 20 minut i zawsze pomoże. Ostatnio mieli tylko trochę kłopotów bo ulepszali panel ale ogólnie świetny hosting także mogę polecić.

PS: MineServ to masówka, tam już nie ma zadbania o klienta.

PS2: Jeśli ktoś z Was nabrał się na to że Mineserv ma maszyny w lokalizacji Polskiej, to z góry was uprzedzam że wszystko stoi we Francji tak samo jak CraftServe.

Opublikowano

Polecam fiberhost.pl do serwera dostajesz mysql i mumble, slot 1.50zł przy ofercie 64mb per ram.

Spamujecie jakims shitem bo dobrego hostingu nie znacie,...

Opublikowano

Polecam fiberhost jak @up

Bądź jednym człowiekiem który nie da się namówić na oszustów którzy piszą, że mają serwery w Polsce a tak na prawdę we Francji!

Opublikowano

Mineserv od 3 miechów mam i bardzo polecam 1 albo 2 mialem crash 0 lagów

A jesteś świadomy tego że serwery nie są w PL?

Ludzi tylko oszukują....

Opublikowano

Tak, ale nie wstydzą się tego bo mają mocniejsze maszyny.

Na stronie mineserv nawet nie ma słowa o Francji. Tym bardziej o maszynach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...