Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbugowywanie Map

Era Techno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż zrobiłem all tak jak w poradniku i dal czego jak włączę serwer to minie wywala przy wybieraniu postaci a kółka się na zielono świecą w portmap ??

Obrazek

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Ma byc 8 port map:

11002

13000

13001

13002

13003

13004

13061

13099

Wtedy na bank bedzie dzialac. Wiec nie mow ,ze robiles wszystko bo sciemniasz ;/ .

Opublikowano

Kur... mac zalezy jaki poradnik jesli od harsaya to DUPNY poradnik bo nie podal all portow. Na twoim obrazku nie ma all portow wiec dopisz brakujace. Wsrod brakujacych jest PORT : WORLD SERVER =,=' wiec jak mialo cie polaczyc jak world serw nie byl aktywny.

Opublikowano

sproboj wkleic ip hamacziego do chinskiego klienta w pliku mc.txt bo kumple edytowali ip w modzie boya albo kamera i wywalalo a na spolsczeniu lub chinolu all pyka

Opublikowano

Jeszcze jedno odradzam dawac kolegom do spolszczania mody by kamer czy boy. One po prostu wywalaja ich przy world mimo tego ze u mnie beda dzialac. Najlepiej zrobic spolszczenie na swoje ip w metin 2 connect changer . Takie spolsczenie dac kolegomi bedzie chodzic normalnie.

Opublikowano

Na chińskim też zaloguje się normalnie wybieram postać i ładuje się ok 10 min i log ;/ a te porty mam włączyć przed wpisaniem we FreeBSD ./start ?? czy później bo ja je włączyłem przed wpisaniem ./start

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem Ci co mają odbugowane mapki to nie wstawią na megaupload pliki z chanela 1 z mapkami i nikt nie będzie już pisał że ma zbugowane mapki bo ja do teraz mam zbugowane mapki i ni huhu pomocy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...