Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Początek - Terraria

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam domek i dużo rzeczy w ekwipunku, bumerang itd 0 zbroji itd. Proszę o info jak zrobić skrzynkę do przechowywania rzeczy i co dalej robić pozdrawiam.Mam Cowbeb i nie mogę zrobić łóżka pomocy . Jbc ja 1 dzień gram w to ;)Ewentualnie poproszę o linka z rzeczami potrzebnymi dla początkujących w tej grze.

Macie tutaj screena http://imageshack.us...07/terrari.png/

pozdrawiam.

Opublikowano

Bez spamu proszę. Własnie pobrałem żeby przetestować ale nawet nie raczą odpowiedzieć:) .Mam golda i dużo silverów kasy ... w podziemiach dużo bije ale co dalej ..,d

Opublikowano

W terrari masz taki plus że widzisz co kraftujesz :D

Podejdź do twojego kolegi na mapce kliknij help on ci wszystko pokaże co dalej...

Dużo kamienia = Piec

Drewno = Workbench = nowe przedmioty

Na początek styknie, i szukaj nowych surowców, żelaza przetop zrób kowadło, i bronie idź głębiej i zbieraj nowe surowce, wszystko powoli pokolei... :)

Żeby zrobić łużeczko musisz mieć pokoik stoliczek krzesełko światło i ściany :) (nie za mały pokoik)

P.S

Nie spamuje :D po prostu grzech nie zapłacić za tą gre !

Opublikowano

Hie hie ;) Może podpowiesz jak mieć takie eq którym się przyczepiam do ścian albo coś ;) ?bo byłem pod ziemią tam gdzie były grzyby i piranie. To co nie mogłem wykopać zwykłym kilofem...

Opublikowano

Łóżko musisz zrobić workbench w workbench robisz sawmill w sawmill robisz loom a w loom cobweb przerabiasz na materiał z którego w połączeniu z drewnem robisz łóżko. Do chwytania ścian jest grappling hook którego robisz z jednego hook który wypada z skeleton i piranha i trzech iron chain (jakoś tak) ew. możesz go kupić u goblin tinkerer który jest w podziemiach po pokonaniu goblin army (ja raz goblina miałem w dungeonie więc jak nie znajdziesz nie martw się). Jak jeszcze czegoś nie wiesz poszukaj tutaj poradników.

Opublikowano

jestem ma etapie, mam kilof i miecz złoty Grappling Hook magic mirror itp. Nie mogę znaleść tego hoyego muszkietu pomożcie :/ ... Wiem że on w innej krainie ale te latająe potworki mnie zabijają...

posiadam 5 sztabek demonite bar ale i tak mało na miecz itp ... A to drugie do zrobienia powiedzmy demonite miecza jak się nazywa i jak zrobić. ? Pomóżcie bo tego demonite mało jest a pieklie nie ogarniam ... Help . I o co chodzi z tym meteorem ,

pozdrawiam.

Opublikowano

Ten kolega wyżej to ja hehehe :D

przestałem kręcić, chętnie robił bym to samo ale z kims... teraz słaby internet co nie pozwala uploadować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...