Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagraj z forumkiem - wybór gry

Mateq

Jeśli nie masz zamiaru z nami grać, to nie wybieraj niczego.  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co gramy?

• Vindictus
      1
    • Lineage 2
      6
    • World of Warcraft
      1
    • C9
      4
    • MapleStory
      1
    • Runes of Magic
      7
    • 4story
      2
    • Nostale
      0
    • Aion
      1
    • Cabal
      0
    • Tibia
      1
    • Archlord
      0
    • Sevencore
      4
    • Silkroad
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JEŚLI KTOŚ NIE ZAMIERZA Z NAMI GRAĆ, TO PROSZĘ, ŻEBY NIE UDZIELAŁ SIĘ W ANKIECIE.

Wakacje, dużo czasu, tak sobie pomyślałem, że można by ogarnąć jakąś grę i zapierdolić w nią teamem forumkowym. Wbilibyśmy sobie na ts'a i napierdalali wspólnie. Jeśli ktoś byłby chętny na takie przedsięwzięcie to pisać posta.

Ewentualnie, jeśli ktoś ma jeszcze jakąś ciekawą propozycję to pisać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Cały dzień czekałem aż ankieta się pojawi :D, wybrałem lineage

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Podbijam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Znając zapał tego forum padnie po 7 dniach, ale warto spróbować, fajnie, że ktoś w ogóle się takim czymś zajął.

Ogółem dałem głos na tibię, ale WoW będzie najlepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

chamy!

zapomnieliście o metku jak tak można =P

Nie zapomniałem, wyjebałem go jako pierwszego.

Km5iG.png

Opublikowano

Nie zapomniałem, wyjebałem go jako pierwszego.

c9 spoko, ROM też spoko

Opublikowano

Prosił bym o to żeby ludzie głosujący na 4story pisali czy pl czy eg

ja jestem za eg

Najpierw to wybierzmy jakąkolwiek grę, a nad wersjami i innymi pierdołami będziemy się zastanawiać później.

Km5iG.png

Opublikowano

Oczywiście komunikacja głosowa przez jakiś TeamSpeak beż płaczu że mam 10 lat i się wstydzę? ;)

Ja jestem jak najbardziej za Sevencorem.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

A co powiecie na RaiderZ wychodzi 8 Sierpnia mamy czas aby się zorganizować i ustalić team , mogę załatwić wszystkim keye

Opublikowano

A co powiecie na RaiderZ wychodzi 8 Sierpnia mamy czas aby się zorganizować i ustalić team , mogę załatwić wszystkim keye

Nie mam zamiaru grać na closed becie.

Km5iG.png

Opublikowano

Metin2..z nim będzie więcej chętnych ;p

Wypierdalaj, elo.

Km5iG.png

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za sevencorem. Jednak jeśli zaczynać grę to po 26, bo 26 jest reset postaci. Później żadnych resetów nie będzie.

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za sevencorem. Jednak jeśli zaczynać grę to po 26, bo 26 jest reset postaci. Później żadnych resetów nie będzie.

W sumie jakbysmy zaczeli gre po resecie postaci byśmy mogli być w topce.

Opublikowano

W sumie jakbysmy zaczeli gre po resecie postaci byśmy mogli być w topce.

Jak to w każdej grze F2P będzie itemshop bez którego za długo w topce się nie utrzymasz. Tak czy siak jest szansa za zajmowanie miejsc w pierwszej 200 :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...